probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
Buna ziua!
Am gasit acest sait al dvs cautand raspunsul la cateva probleme pe care le am si eu cu organul genital. In primul rand la baza penisului, daca masez usorsimt o mica zona mai ingrosata, foarte subtise sub forma unui fir. In al doilea rand in varful penisului, atunci cand este decalotat am o mica pata rosie, exact pe marginea orificiului ( pe unde iese sperma si urina--scuzati dar nu stiu cum se numeste).
As dori sa primesc si eu raspuns la intebarile mele daca se poate intrucat sunt putin cam speriat. Mentionez ca nu am avut nici un contact sexual.
Am gasit acest sait al dvs cautand raspunsul la cateva probleme pe care le am si eu cu organul genital. In primul rand la baza penisului, daca masez usorsimt o mica zona mai ingrosata, foarte subtise sub forma unui fir. In al doilea rand in varful penisului, atunci cand este decalotat am o mica pata rosie, exact pe marginea orificiului ( pe unde iese sperma si urina--scuzati dar nu stiu cum se numeste).
As dori sa primesc si eu raspuns la intebarile mele daca se poate intrucat sunt putin cam speriat. Mentionez ca nu am avut nici un contact sexual.
4 comentarii
Eu nu am inteles care sunt intrebarile !!!! Ne-ai povestit ce simti tu cand masezi penisul la baza si ce vezi cand decalotezi penisul !! Unde sunt intrebarile ????
"Orificiul" pe care iese urina si sperma se numeste MEAT URETRAL.
"Orificiul" pe care iese urina si sperma se numeste MEAT URETRAL.
Pei e vre o problema daca simt ceea ce simt?asta vroiam sa aflu
Iar referitor la varful penisilui nu simt decat o usoara mancarime
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete rosii pe penis
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 5Ciuperca... revenire :(
- 5Pete rosii pe penis si o stare usoara de mancarime
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 0Pete rosii pe penis
- 0Crapaturi pe penis
- 1Pielea penisului are mici crapaturi
- 1Bubite rosii pe penis
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 0Ajutati-ma - un fel de buba pe penis
- 0Mi-au aparut mici dungi rosii pe capul penisului...
- 0Pată roșie pe capul penisului
- 0Pata rosie pe penis
- 0Am o problema legata de penis
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
- 3Pata rosie pe penis
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis leziuni pe penis