Rinoreea posterioara
Am avut o operație de deviatie de sept in 2015. După această operație a inceput sa îmi curgă secretii lipicioase in spatele nasului. La inceput mai putin dar acum la fiecare minut se aduna o picătura mare in spatele nasului pe care trebuie să o "trag" afară. Am fost din nou la doctor si am făcut următoarele teste: CT-totul a fost ok, sânge-ok, test de alergie-negativ, endoscopie-totul ok. Doctorul mi-a dat un spray pentru nas pe baza de Mometason. Nu mi-a ajutat. Folosesc un inhalator electric in care bag apă sărată (cu ulei de eucalipt sau mentă ) sau ceai de musetel si tot nu-mi ajută. Am incercat diferite spray-uri pentru nas cu apă sărată, cu diferite uleiuri și tot nimic. Ceea ce este curios, atunci când mă întind in pat sa ma culc, aceste scurgeri se opresc. Dimineata cand ma trezesc, aceste secretii apar dupa 5 minute. Am renuntat si la produse alimentare producatoare de mucus. De la aceste scurgeri am ajuns sa fiu psihic terminat.Ce sfaturi ati putea sa îmi dați?
2 comentarii
Radiografie SAF
si consult la ORL
si consult la ORL
Am uitat să menționez că orl-istul mi-a făcut și o ecografie in jurul nasului. A zis ca totul e ok. După operație mi-a rămas și nasul uscat. Devine umed doar dacă il ung cu cremă. Câteodată și gâtul e uscat cand dorm.Computer tomograf am facut 3. Unul inainte de operatie si 2 după operație. Doctorul care mi-a făcut CT-ul mi-a zis de 2 ori după operație că nu vede nimic. S-ar putea vedea ceva mai bine la radiografia saf decât la computer tomograf? Ati putea d-stra să vă uitați peste fotografiile de la CT?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetitei mele ii curge nasul
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 5mancarimi la nas si mucus apos
- 3Scurgeri post-nazale
- 6Secretii nazale galbene la 2 saptamani
- 2Secretii postnazale
- 2secretii nazale abundente dimineata
- 6cum scapam de muci in exces ? bebelusul meu respira foarte greu...
- 1Mucus nazal cu sange
- 1muci la 11 luni
- 0faringita si rinoree
- 2secretie nazala
- 3Secretii nazale
- 2o secretie transparente, vascoasa
- 17Secretii postnazale vascoase
- 2Stranut des insotit de secretii nazale abundente
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 4Sinuzita?
Mai multe informații despre: Rinoreea secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: