secretie vaginala anormala

Am varsta de 44 ani.Mentionez ca am testul papanicolau normal facut in ianuarie 2015, o menstruatie care dureaza intre 27- 28 zile (exceptie facand luna ianuarie cand a venit a 43 a zi), sufar de cervicita cronica, o conizatie 2006, o leziune pe col rezolvata si un polip operat acum aprox 2 ani de atunci anual papanicolau normal facut la clinica Micomi. Menstra in aceasta luna a venit pe data de 15 zic eu normal, mai putin abundenta ca celelalte dar a venit, ce ma pune pe ganduri este o leucoree rozalie care a aparut acum (dupa aprox 8 zile de la prima zi de menstruatie ) nu are miros si este foarte lichida. Inainte de ziua menstrei adica 15.04. 2015 am luat tratament antibiotic cu Ciprinor 10 zile acuzand o infectie urinara cu stafilicoc. Ce poate fi aceasta leucoree roz ? Eu sunt programata luni 27 pentru un consult, eco transvaginal si determinare HPV ( nu aparuse leucoreea in mom programarii), sunt ingrijorata si daca se poate o parere... Va multumesc anticipat !
4 comentarii

E necesar consultul ginecologic pentru diagnostic.

Posibil reactie secundara de la antibiotice. Am auzit si la alte cunostinte. Va trece.

Multumesc, asa mi-a spus si medicul ginecolog-- sa urmaresc daca mai apare-- negasind o cauza la consult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 3Interpretare analize medicale
- 4Anticonceptinale
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 5Secretie vaginala anormala?
- 2Secretie vaginala abundenta, fara miros sau mancarimi
- 3Secreţii vaginale
- 6Secreții anormale și dureri pelvine - Ovulatie?
- 0Întrebare
- 0Interpretare analize ginecologie
- 0Dereglare secretie vaginala
- 0Vaginita?
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 3Secretii vaginale/vagin exagerat de ud
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 0Candida
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
- 1Scurgere vaginala modificata
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: