Secreții vaginale
![StefiAl](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! Numele meu este Ștefania. Am 24 de ani. Am o problemă. De 2 zile am o secreție vaginală de culoare verzuie și cu mici firicele de sânge, dureri în timpul actului sexual, dureri abdominale și ovariene. Mentionez ca am 4 zile de când s-a sfârșit ciclul. Iar înainte să îmi vina ciclul am fost la ovulatie însă am avut scurgeri albus de ou transparente cu sangerari abundente și dureri abdominale. Încă nu am fost la control. Ultimul control ginecologic a fost acum 2 luni unde mi-am făcut și testul Papanicolau iar rezultatele au fost perfecte. Sper sa ma puteti ajuta. Sunt destul de speriată sa nu fie ceva grav. Va multumesc. O zi buna!
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ati facut o infectie. Mergeti la control, analize si tratament.
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
mergeti la un medic sa va recolteze o secretie vaginala si eventual alte analize, din cele descries de dvs pare a fi o infectie insa fara analize nu se poate preciza exact ce anume
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
mergeti la un medic sa va recolteze o secretie vaginala si eventual alte analize, din cele descries de dvs pare a fi o infectie insa fara analize nu se poate preciza exact ce anume
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 5Secretia normala si cea anormala
- 5Am o secretie maronie
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 2Scurgere alba branzoasa
- 0Întrebare
- 0Interpretare analize ginecologie
- 2Secretie vaginală schimbată
- 0Dereglare secretie vaginala
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Mi-am rănit labia mică din greșeală
- 0Scurgeri in timpul sarcinii si dupa un avort spontan
- 1Secreții ciudate
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: