Menstruație maro

10-02-2022
Maria_psp
Nu este medic/terapeut
Maria_psp
Buna, tot nu găsesc un răspuns plauzibil la ce mi se întâmpla iar la medic nu pot ajunge momentan pentru ca am gripa, pe data de 8 feb mi a venit menstruația, înainte am avut acele simptome specifice sindromului premenstrual, sâni dureroși, dureri de cap, oboseala. In prima zi de menstruație sângerarea a fost normala, culoare roșie și cantitate normala, crampe abdominale exact totul perfect asemănător cu cele din lunile trecute. Spre seara am văzut ca fluxul e din ce in ce mai puțin iar sângele are o textura groasa și o culoare închisă. Pe 9 feb am avut doar niște scurgeri maro. Țin se Menționez ca din cauza gripei și a febrei am făcut 2 dușuri mai reci, am luat destul de multe antiinflamatorii precum ibalgin, algocalmin fiole, paracetamol. Este posibil ca din cauza dușurilor reci și a deshidratării din timpul gripei sa și fi pierdut cantitatea sângele menstrual. De o sarcina nu cred ca se pune problema, am avut un contact neprotejat pe data de 22 Ianuarie, fără ejaculare. Totuși cred ca dacă era vorba de o sarcina nu as mai fi avut acele simptome de dinaintea menstruației și nici o sângerare normala in prima zi. Ma puteți ajuta cu un sfat sau un răspuns pana cel târziu voi ajunge la medic in următoarele zile când ma voi simți mai bine?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.