Menstruație maro
Buna, tot nu găsesc un răspuns plauzibil la ce mi se întâmpla iar la medic nu pot ajunge momentan pentru ca am gripa, pe data de 8 feb mi a venit menstruația, înainte am avut acele simptome specifice sindromului premenstrual, sâni dureroși, dureri de cap, oboseala. In prima zi de menstruație sângerarea a fost normala, culoare roșie și cantitate normala, crampe abdominale exact totul perfect asemănător cu cele din lunile trecute. Spre seara am văzut ca fluxul e din ce in ce mai puțin iar sângele are o textura groasa și o culoare închisă. Pe 9 feb am avut doar niște scurgeri maro. Țin se Menționez ca din cauza gripei și a febrei am făcut 2 dușuri mai reci, am luat destul de multe antiinflamatorii precum ibalgin, algocalmin fiole, paracetamol. Este posibil ca din cauza dușurilor reci și a deshidratării din timpul gripei sa și fi pierdut cantitatea sângele menstrual. De o sarcina nu cred ca se pune problema, am avut un contact neprotejat pe data de 22 Ianuarie, fără ejaculare. Totuși cred ca dacă era vorba de o sarcina nu as mai fi avut acele simptome de dinaintea menstruației și nici o sângerare normala in prima zi. Ma puteți ajuta cu un sfat sau un răspuns pana cel târziu voi ajunge la medic in următoarele zile când ma voi simți mai bine?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 4in prima zi, ciclul a avut o culoare mai inchisa apoi era normal
- 2sangerare maro deschis
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 4sangerare maronie + Yasmine
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 1menstruatie maro si dureri
- 1la 13 ani, in a doua zi a ciclului a avut 2 zile o sangare maronie
- 0scurgere inchisa la culoare
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 1Menstruație maronie
- 1Chist ovarian?
- 1Menstruatie falsa?
- 1Anticonceptionale Belusha, scurgeri maroni
- 0Endometrioza -Tratament
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sangerarile maronii menstruatia maronie