Secretie alba penis, miros neplacut
Buna ziua, de cateva saptamani am observat ca la decalotarea completa a penisului, sub piele e un lichid alb, cu aspect branzos. Am inceput sa-mi fac dus zilnic ( inainte obisnuiam sa-mi fac la doua zile) si secretia asta alba a cam inceput sa dispara. Problema este ca uneori, daca nu mai apare secretia, la decalotare apare un miros puternic neplacut. Unele zone de pe capul penisului au o tenta rosiatica, destul de rar fiind insotite de mancarime, in momentul acela si zona rosie in care se manifesta mancarimea capata un rosu mai intens.
Precizez ca ultimul contact sexual a avut loc acum vreo 3 luni, acesta fiind protejat, exceptand oralul. Astept raspunsurile dumneavoastra.
Precizez ca ultimul contact sexual a avut loc acum vreo 3 luni, acesta fiind protejat, exceptand oralul. Astept raspunsurile dumneavoastra.
2 comentarii
Nici-o parere? De cateva zile nu am mai avut probleme cu substanta aceea alba/miros neplacut. In schimb capul penisului e rosu, de obicei o zona mica, din cand in cand o suprafara mai mare. Ce ar putea fi? Candidoza? Precizez ca nu ma incomodeaza deloc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Penis -uscat-
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 4boala ciudata la penis
- 5Inflamatie a canalului uretral - Va rog ajutor!
- 17Am o scurgere alba din penis
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 6preput crapat si dureri mari.. nu stiu ce sa mai fac
- 2e sifilis?
- 6Secretie ciudata pe penis
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 4Secretii albe penis
- 3Secretie alba
- 11Bebelus cu secretie alba la nivelul penisului
- 1puncte rosii si supuratie albicioasa pe penis