Operatie Penis | urmari

12-02-2013
robyextream
Nu este medic/terapeut
robyextream
Buna. Am 14 ani iar pe la 4-5 ani am făcut o operatie pentru că nua îmi ieselq capul penisului afara ( operaţia afost făcută în spania) mi.a scos toaţă pielea de pe capul penisul
Când penisul este în erectie pielea este foarte întinsă iar când este 'moartă' pielea este foarte lasata şi moale.
Capulpenisului este uscat şi a apărut ca nişte crapaturi.
Pe penis respectiv pielea de pe penis a început să se ormeze nişte 'riduri' pentru că când peniasul este mort pielea este moale, flexibilă, moale
As vrea să fac o operatie să îmi pună piele să fie că nou penisul dacă există zicetimi iar daca nu sq îmi spuneţi ce pot să fac să am pielea 'normală'.
3 comentarii
0
13-02-2013, ora 00:21
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Sa-ti dai cu crema :)
0
13-02-2013, ora 13:55
robyextream
Nu este medic/terapeut
robyextream
Ce fel de crema ? :)
0
13-02-2013, ora 22:32
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Crema pentru preputuri zbarcite :). Hai, termina cu prostiile astea :). Pe bune, acum, astea nu-s probleme. Operatia asta pe care ti-au facut-o e un fel de circumcizie sau "taiere prinprejur", o practica des intalnita in religia iudaica, islamica, care tine de sanatate, de igiena, in principal. Intre capul penisului si aceea piele care il acopera se pot acumula bacterii, deoarece toaleta nu se face cum trebuie. Aceste bacterii iti infecteaza zona aceea si pielea trebuie indepartata, pentru a-ti lasa zona sa respire si sa o poti curata/spala cum trebuie. Aceasta "infectare" se numeste fimoza. Toti baietii sufera din cauza acestui fapt care se rezolva in frageda pruncie, pe cale chirurgicala de catre un medic sau pe cale brutala de catre vreo baba mai priceputa din sat, care apuca organul copilului cu degetele si-l decaloteaza brutal si gata. Adio fimoza :) Pielea care a ramas pe organ e normal sa fie putin "sifonata" :)) Sa stii ca n-am auzit de nicio expozitie de penisuri sau de vre-un concurs de frumusete dedicat penisului. Penisul nu trebuie sa fie frumos, trebuie sa fie functional si sa nu prezinte vre-o infectie nasoala. Daca esti sanatos, esti fericit. Nu-i mai cauta bietului penis nod in papura :) Stiu ca esti la varsta la care incepi sa-ti pui intrebari legate de "dotare", aspect, etc. Abia acum incep sa se dezvolte oaresce chestii in corpul, mintea si sufletul tau, incep modificarile pubertatii specifice fiecarui individ si tu stai si-ti faci griji chiar in cea mai frumoasa perioada din viata. Du-te si distreaza-te, traieste-ti adolescenta si lasa problemele sa intre cat mai tarziu in viata ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •