Forma penisului
Buna ziua.Am 16 ani, iar penisul meu este foarte stramb.El este curbat in jos si usor spre stanga.As dori sa stiu daca este normal, iar daca nu ce pot face.Poate afecta acest lucru actul sexual.Multumesc anticipat.
2 comentarii
cot
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!
Penisul curbat nu este anormal insa nu este nici des intalnit.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 7marire de penis
- 69Marimea penisului
- 7am o problema cu penisul...:(
- 14Capul penisului rosu
- 10Mancarimi penis
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 14pete rosii pe penis
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 4Pisica si m-a musca de capul penisului
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 3spirt pe penis
- 14Penisul si altele
- 4voi avea un penis sanatos
- 4Bubite pe corpul penisului ciudate (am citit deja toate postarile similare)
- 4Problema penis 15 ani
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: