papulele perlate ale penisului (sensibilitate)

28-04-2012
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
Buna ziua! Am 18 ani si de o vreme(de cand am incercat sa imi incep viata sexuala) am observat ca am papule perlate. Nu ma deranjeaza, estetic vorbind, dar in zona aceea am un fel de sensibilitate foarte ridicata. nu e o durere e pur si simplu un disconfort cand pun mana acolo(nu ma deranjeaza daca am trasa pielea peste dar daca ating cu orice altceva ma jeneaza). Problema este de mult timp dar nu i-am dat importanta pana acum. tin sa mentionez ca am fost operat de fimoza cand am fost mic si capul nu imi este descoperit in permanenta. am fost la dermatolog, m-a lamurit in legatura cu papulele dar de acea sensibilitate nu a stiut ce sa imi zica. Acest lucru intervine si in timpul erectiei. Daca am erectie si ating cu ceva inafara de pielea penisului zona aceea, acea 'durere' sa ii zic asa face sa imi pierd erectia. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc anticipat!
17 comentarii
0
29-04-2012, ora 16:57
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
intrebarea mea este daca ti-ai inceput viata sexuala...am si eu aceeasi problema, si de foarte putine ori, cu mare dificultate am ajuns la erectie si la actul sexual in sine
0
30-04-2012, ora 16:46
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
nu. dar asta aveam de gand inainte sa ma bat de problema. am incercat si sex oral, dar acel disconfort este prea mare si nu pot sa raman erect.
0
06-05-2012, ora 14:02
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
eu reusesc sa raman erect si sa intretin actul sexual doar cand sunt foarte excitat, moment in care uit de problema pentru ca ma gandesc numai la placerea care urmeaza..stii ce zic, banuiesc ca ai patit sa fii foarte excitat.daca ai o prietena, incearca sa o faceti atunci!eu asa am reusit..dar ai grija sa nu fie in graba, e nevoie de o seara cel putin, nu va puteti grabi daca aveti la dispozitie putin timp...si doresc sa te mai intreb ceva:in cazul in care ai prietena, pentru ca deduc ca ai, ea stie de problema ta?si este in regula cu asta?
0
06-05-2012, ora 16:23
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
i-am spus. era si cazul pentru ca astepta o explicatie dupa atatea scuze ca nu pot ramane erect. ea nu are nici o problema si a zis ca ma va sustine prin orice ar trebui sa trec. e mai mult vorba de iubire nu de sexul in sine. insa dupa atata timp si ea e curioasa si eu la fel. dar sa clarificam ceva. si tu ai problema cu sensibilitatea? si cum sa si incep sa ma gandesc la placere daca nu pot sa scap de acel disconfort care ma omoara.
0
06-05-2012, ora 17:30
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
da, si la mine e un disconfort, dar nu e ceva fizic, nu e o durere..pur si simplu ma deranjeaza sa le vad acolo, si cu atat mai mult sa le vada altcineva.din cate inteleg la tine e totusi vorba de ceva fizic, de o durere..asta nu e normal, papulele au doar rol estetic, nu e normal sa intervina si o durere fizica...dar poate fi si ceva psihologic, totusi..nu stiu ce sa zic, nu sunt doctor, dar pari a avea o problema cu acel disconfort, nu e ceva normal la papulele perlate sa implice durere..poate ar trebui sa mergi la un control, sau chiar sa faci operatia de indepartare a lor, daca ii putem spune asa, si sa speram ca durerea va disparea dupa.nu iti fa griji ca nu ii poti oferi sex prietenei tale, daca nu a fugit de langa tine de indata ce a aflat, inseamna ca nu o deranjeaza si chiar te iubeste..o poti satisface si altel, sau ea pe tine.
0
14-05-2012, ora 21:11
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
Prietena ta este sau nu virgina? Si stie ca tu esti virgin?
0
14-05-2012, ora 21:12
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
stie ca sunt virgin. si ea este.
0
14-05-2012, ora 22:13
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
si inainte sa incercati actul in sine, v-ati acomodat putin unul cu celalalt?stii ce vreau sa zic, joaca..pentru ca daca nu, si aceasta poate fi o problema, poate inca nu v-ati obisnuit unul cu celalt din acest punct de vedre, sa va atingeti, sa va vedeti dezbracati...in acest caz in timpul acului sexual puteti deveni prea tensionati, si e nevoie de relaxare, mai ales din partea partenerei tale, deoarece pentru ea poate insemna si durere
0
14-05-2012, ora 22:16
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
stiu si aia e o problema. mai greu de rezolvat ca nu prea prindem timp singuri, dar disconfortul meu nu dispare. toata lumea mi-a spus ca atunci cand pui pana pe pielea de pe capul penisului e ca si cum ti-ai pune mana pe picior sau pe mana. eu nu simt acelasi lucru. si aia ma deranjeaza cumplit.
0
14-05-2012, ora 22:31
andreipop
Nu este medic/terapeut
andreipop
disconfort?sau durere?ca si cum ai atinge, ce sa zic, o vanataie?ca asta nu inteleg, si nu mi pare ca este in regula
0
15-05-2012, ora 16:39
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
exact. e ca o sensibilitate. o 'durere' daca ii poti spune asa
0
02-06-2012, ora 19:17
Mr1007
Nu este medic/terapeut
Mr1007
humps interesant subiect deci... despre ppp si eu am " acea chestie " sai spun asa deoarece boala nu este cat despre disconfort.. am aceasi problema nu ma deranjeaza pp - urile in general fiind necircumcis am o sensibilitate ff mare pe capul penisului.. disconfort nu e durere pana acum am crezut ca poate fi din cauza lipsei de contact sexual sau probabil din cauza ca nu sunt circumcis si probabil ca deacea dar urmarind discutia voastra m-a bagat in spaima, m-am gandit si eu la faza cu actul sexual si nu stiu daca il voi putea sustine imi e frica ca voi avea si eu disconfort.. cat despre ppp sunt metode de a le inlatura .. operatie electrocauterizare sau ( pasta de dinti ) acum nu stiu cat de adevarata este faza cu pasta de dinti deoarece nu am incercat sincer imi e sa nu agravez nimic, nu stiu ce efect ar avea asupra tesutului si etc si am postat si pe forum dar desigur nimeni nu raspunde si daca raspund o fac cu ( Viziteaza un sexolog, nu iti fie rusine... etc ) sperand sa gasesc raspunsuri mai plauzibile pe forumuri am dat de discutia vostra imi poati spune si mie yo_danny in timpul actului sexual ai disconfort ma refer la penetrare ??? sau in sexul oral ? deoarece ma tem ca eu nu voi putea sa trec peste acea sensibilitate... multumesc anticipat
0
04-06-2012, ora 00:43
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
sexul oral nu intra in discutie.. pentru ca nu se poate suporta acel disconfort. de penetrare e mai lejer dar tot nu e ca si cum nu ai simtii nimic. ma gandeam ca daca m-ias face operatia de circumcizie as trai o vreme cu acel disconfort si la un moment dat sa ma obisnuiesc.. sper ca te-am ajutat cu ceva. daca mai ai nevoie de vreo informatie te rog sa imi spui.
0
04-06-2012, ora 22:20
Mr1007
Nu este medic/terapeut
Mr1007
si eu m-am gandit la asta dar..am gandit si in alt mod eu nu tin penisul decalotat niciodata si ma gandesc daca l-as decalota tot timpul sa il las asa as trai cu acel disconfort ca si la circumcizie dar... sper ca ma voi obisnui :) daca nici tu nu ai facuta circumcizia presupun ca nu ti penisul decalotat ?? eu spun sa incercam asa... deoarece nu vreau sa mai trec prin operatii niciodata sunt satul de ele... si voi incerca prin aceasta metoda sper ca ti-am dat vreo idee :) eu am sa incerc in seara aceasta desi nu cred ca voi rezista disconfortului :)) te anunt maine zi cum si ce :) noapte buna sa ne auzim cu bine
0
05-06-2012, ora 05:08
Mr1007
Nu este medic/terapeut
Mr1007
bun deci.. am incercat metoda de la ora 23:00 pana acum 5:00 dimineata
Sensibilitatea scade foarte mult primele 20 secunde sunt grele deci se poate atinge capul penisului fara a simti ceva DAR. 1 capul penisului se deshidrateaza devine uscat si tot e sensibil la frecare 2. daca se umezeste sensibilitatea la atingere revine la loc 3. nu stiu ce urmari va avea daca voi continua asa. si sincer nu cred ca te va ajuta circumcizia deoarece odata ce e umed.. sensibilitatea disconfortul si durerea vor reaparea astept si parerea ta. o zi buna in continuare
0
05-06-2012, ora 05:27
Mr1007
Nu este medic/terapeut
Mr1007
Glandulul este format dintr-un tesut muscular spongios si este extrem de inervat, ceea ce face din el cel mai sensibil loc pentru excitatia din timpul actului sexual, el fiind foarte sensibil la presiune si frecare. In timp, aceasta sensibilitate va descrete, devenind mai specifica la anumiti stimuli, pana atunci este ca si cum am vorbi despre o calibrare a receptorilor de la nivelul glandului, in care penisul tau invata ce este excitant si ce nu pentru a transmite informatia la creier in cazul unei erectii asta am gasit fiind cea mai buna explicatie. deoarece nici un ( Dom doctor nu s-a obosit sa raspunda la acest topic am cautat chiar eu cea ce e scris mai sus nu este scris de catre mine este scris de catre un doctor nu dau sursa forumul sau saitul etc.. am mai citit acolo ca capul penisului nu trebuie sa fie uscat... prespun ca va trebui sa se obisnueasca nervul acela... sper ca ne-am ajutat reciproc :)
0
06-06-2012, ora 12:51
yo_danny
Nu este medic/terapeut
yo_danny
multumesc pentru raspunsuri. o sa incerc sa ma conformez.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •