Scurgeri maronii inainte de menstruatie
Buna ziua,
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 17scurgeri maronii in saptamana 5 de sarcina
- 1SCURGERE MARONIE-ROZALIE IN ZIUA 16
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 1Scurgere maronie după menstruaţie ! Sarcină?
- 0Scurgeri maronii
- 0Scurgeri maronii
- 2Secretii vaginale maronii
- 0Scurgeri maronii anormale din vagin
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 2Scurgeri maro
- 1Secretie maro
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: