Scurgeri in sarcina
Buna ziua, sunt insarcinata in 10 saptamani si obs.din cand in cand scurgeri bej deschis, mentionez ca am facut o ecografie acum 3 saptamani si era bine inclusiv un control(fara ecograf) acum 2 zile si mi sa spus ca este bine, col inchis, urmez tratament cu duphaston 4/zi...din ce cauza pot fi aceste scurgerii, dureri nu am...
8 comentarii
buna ziua! si eu sunt insarcinata si am scurgeri maroniu deschis am fost la doctor si mi-a dat duphaston timp de 10 zile cate 2 zi si no spa acum am terminat tratamentul dar am o scurgere roz deschis am fost la control si doc mi-a zis k e ok si sa nu fac efort si bai fierbinti !dar eu sunt in dubii! ce sa fac sa ma linistesc imi doresc foarte mult acest copil! si as mai vrea sa stiu cum sa calculez in ce luna sunt k doc mi-a zis k am 8 10 saptamani dar nu cre k eu am avut ultima menstruatie pe 5 decembrie!va multumesc poate imi rasp cineva!
buna ana-maria...daca tiai facut si ecograf si doctorul tia zis ca ai 8-10 sapt inseamna ca ai avut ciclu peste sarcina..ceea ce se poate intampla..
Buna! sunt insarcinata dupa calculul meu am 6 sapt, pe data de 25 febr. trebuia sa am Cm, dar mi-a venit o scurgere maronie (bej)care s-a oprit dupa 5 zile. Am sunat dr. si mi-a spus ca este normal si sa iau UTROGESTAN 2/zi, am luat si la 4 zile distanta a aparut din nou acea scurgere, putina, nu multa... Mentionez ca sunt in a 2-a zi de la aplicarea acestui tratament. pe 11 feb am programare la dr. Oare se poate sa pierd sarcina???
buna eu am avut 2 sarcinii cu probleme amandoua au debutat cu aceste scurgeri maronii prima am pierduto cu tratament utrogestan, la a doua am mers la alt dr.am tinut sarcina cu duphaston, utrogestan nu era bun pt.mine.am nascut o fetita...scurgeriile maro.roz rosii NU SUNT NORMALE, si asta nu este parerea mea ci a catorva dr.sfatul meu reaus la pat, si cu o perna sub fund, asta am facut si eu la sfatul medicului...sa ne auzim cu bine...
cum ai luat utrogestanul? cat timp? Eu cu duphastonul nu m-am prea inteles... prima sarcina a fost orita in evolutie... nu stiu cat timp avea ca nu mi s-a spus...
daca vreti, va dau adrea mea de mess sa mai vb, ma simt ff bine cad vb cu voi. :) -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
pt, inceput se ia 4/zi...2 dimineata si 2 seara...doza maxima este de 6/zi...mie utrogestanul luat oral imi creea stari de ameteala si somnolenta.
mie mi s-a spus sa iau 2/z dar dupa scurgerea de ieri cred ca treb sa iau macar 3 /zi, nu stiu...ce ziceti? Nu iau oral pt ca am inceput cu el intravaginal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o problema
- 3tratament in sarcina pt bts
- 5Insarcinata in saptamana a sasea si mi s-a recomandat Utrogestan...
- 5daca este insarcinata are acel lichid care apare intre menstruatii?
- 4arefam in sarcina
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 9sarcina oprita din evolutie
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 1scurgeri de culoare bej-rozalii in sarcina
- 1Scurgere de sange la 6 saptamani de sarcina?
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 5scurgere verzuie in timpul sarcinii, de o luna..
- 8Secretie in sarcina!
- 0AJUTOR!! Secretiile vaginale din ultimul trimestru
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: