scurgeri de culoare bej-rozalii in sarcina
Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca sunt normale scurgerile de culoare bej in primul trimestru de sarcina. Mentionez ca sunt in saptamana a 8-a de sarcina, acum patru zile am fost la consult ginecologic, unde mi s-a spus ca am o sarcina normala, fara probleme. Scurgerile au fost normale pana acum, insa azi s-au decolorat un pic si sunt bej-rozalie. Nu am crampe, nici altfel de dureri.
Acum 4 luni am pierdut o sarcina si sunt destul de stresata in legatura cu aceste simptome.
Va rog frumos sa-mi raspundeti, daca se poate. Multumesc mult!
Doresc sa va intreb daca sunt normale scurgerile de culoare bej in primul trimestru de sarcina. Mentionez ca sunt in saptamana a 8-a de sarcina, acum patru zile am fost la consult ginecologic, unde mi s-a spus ca am o sarcina normala, fara probleme. Scurgerile au fost normale pana acum, insa azi s-au decolorat un pic si sunt bej-rozalie. Nu am crampe, nici altfel de dureri.
Acum 4 luni am pierdut o sarcina si sunt destul de stresata in legatura cu aceste simptome.
Va rog frumos sa-mi raspundeti, daca se poate. Multumesc mult!
1 comentarii
am avut su eu astfel de scurgeri in sarcina, medicul meu de la Medsana mi-a spus atunci ca totul este ok si intr-adevar, nu am avut probleme, insa daca ati mai avut probleme, poate ar fi bine sa mai discutati cu medicul dumneavaostra. multa sanatate si sarcina usoara!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o problema
- 3tratament in sarcina pt bts
- 3scurgeri verzui in timpul sarcinii
- 5daca este insarcinata are acel lichid care apare intre menstruatii?
- 8Scurgeri in sarcina
- 4arefam in sarcina
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 9sarcina oprita din evolutie
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 1Scurgere de sange la 6 saptamani de sarcina?
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 8Secretie in sarcina!
- 0AJUTOR!! Secretiile vaginale din ultimul trimestru
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: