Scurgere apoasa in sarcina
Buna ziua.sunt foarte speriata va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat sau sa imi spuneti daca ati trecut prin asta.sunt insarcinata in 19 saptamani iar aseara cand m am asezat in pat am simtit o scurgere.cand am pus mana era transparenta apoasa si fara miros...nu a fost mult cam de cantitatea unei linguri.pierd cumva lichid ?sau poate sa fie doar o scurgere?este prima oara cand am asa pana acum am mai avut scurgeri dar albicioase.
1 comentarii
Buna ziua,
din pacate numai din descriere este dificil sa va dam un raspuns ca o consultatie virtuala, va recomandam sa mergeti la medicul care va urmareste sarcina sau daca aveti banuieli ca poate fi lichidul amniotic exista in farmacie teste care pot detecta pierderile de lichid amniotic pana ajungeti la medic
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
din pacate numai din descriere este dificil sa va dam un raspuns ca o consultatie virtuala, va recomandam sa mergeti la medicul care va urmareste sarcina sau daca aveti banuieli ca poate fi lichidul amniotic exista in farmacie teste care pot detecta pierderile de lichid amniotic pana ajungeti la medic
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament in sarcina pt bts
- 3scurgeri verzui in timpul sarcinii
- 5Insarcinata in saptamana a sasea si mi s-a recomandat Utrogestan...
- 5daca este insarcinata are acel lichid care apare intre menstruatii?
- 8Scurgeri in sarcina
- 4arefam in sarcina
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 1scurgeri de culoare bej-rozalii in sarcina
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 5scurgere verzuie in timpul sarcinii, de o luna..
- 1Infectii urinare in sarcina!!!
- 8Secretie in sarcina!
- 1Ajutati-ma - saptamana 39 de sarcina
- 0AJUTOR!! Secretiile vaginale din ultimul trimestru
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale in sarcina secretii vaginale anormale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: