am o problema
Sunt insarcinata in 6 saptamani si de cateva zile am niste scurgeri maronii. Am fost la medic si nu mi-a dat decat sa fac spalaturi cu bicarbonat din farmacie. Mi-a spus ca e prea mica sarcina sa-mi dea tratament medicamentos. Va rog sa-mi spuneti daca sunt normale aceste scurgeri sau daca ati mai auzit despre asa ceva. Va multumesc
2 comentarii
Daca scurgerile sunt sangvinolente, atunci trebuie sa mergeti la medic pentru ca poate fi vorba de iminenta de avort. Daca nu, efectuati o lama din secretie si in functie de aceasta se pot folosi unele ovule cum ar fi Canesten, pentru candidoza vaginala si in timpul sarcinii, dar in primul trimestru e bine de cantarit daca sunt suparatoare fenomenele si despre ce tip de infectie vaginala e vorba.
Va multumesc pentru raspuns. Sarcina am pierdut-o luni pe 30 aprilie, iar in loc a rams doar un gol imens si o suferinta fara margini. Poate data viitoare va fi mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerare in sarcina
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 3scurgeri verzui in timpul sarcinii
- 4arefam in sarcina
- 2Sunt in sapt a 7a de sarcina si mi-a aparut o sangerare mica
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 1scurgeri de culoare bej-rozalii in sarcina
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 5Sangerare si eliminare mucus
- 1Sangerari in sarcina
- 1Sangerare in sarcina
- 0Sangerare si durere mensruala in sarcina
- 1Singerare la 5 săptămîni de sarcina
- 2Sunt însărcinată, dar vineri am avut sangerare de cateva ore. E posibil sa fi facut avort spontan?
- 0Scurgere maronie la 15 săptămâni de sarcina
- 0Scurgeri maronii și roșii uneori cu mucus, sunt insarcinata în 8 săptămâni
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
Mai multe informații despre: scurgeri maronii in sarcina scurgerile vaginale in sarcina sangerarile in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: