scurgeri de culoare maroniu deschis
Buna asi avea si eu intrebare am niste scurgeri de culoare maroni deschis de vreo 4 zile si nu am nici o durere nimic si au si un miros mai urit putin.Ast Raspuns multumesc
2 comentarii
Poate sa fie debutul menstrei sau perioada ovulatiei Daca persista mergeti la un consult gynecologic!
Buna seara, doamna doctor!Am si eu cateva nelamuriri, daca ma puteti ajuta va rog!Am 33 ani, si am nascut acum 10 luni ntural un baietel perfect sanatos.Acum aproximativ 4 luni a inceput calvarul pentru mine.Am scurgeri maronii continue, nu f abundente(cateva pete) dar nu dispar niciodata.Am facut analize hormonale, au iesit bune, cu exceptia tsh care a iesit 7.18. testul babes papa nicolau bun, secretia vaginala buna, colposcopie buna, nu exista sarcinaa extrauterina, dar eu continui sa sangerez din interiorul uterului.Daca imi puteti da un sfat, orice, mi-ar fi de mare ajutor!Am facut tratament acum 2 luni, timp de o sapt, cu flamexin, zanocin si tegynan ovule.Uterul prezenta o inflamatie.O sapt am fost bn, dupa acea sapt de la terminarea tratamentului, a reaparut.Acum am inceput un nou tratament cu flamexin, cuminol si cervugid ovule pt ca domnul dr a zis ca ar putea fi bacterii care sunt rezistente la antibiotic, de asta nu s-a rez atunci problema.Mentionez ca acum uterul numai prezenta nici o inflamatie, dar sangerarea era acolo.Daca nu se rezolva sunt programata pentru biopsie.Imi puteti spune va rog frumos ce as mai putea sa fac, ce ar putea fi?Sunt f ingrijorata.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri abundente
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 2scurgerile vaginale, normale?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 1Scurgere ciudata cu"pielite" maronii la 14 zile de la menstruatie
- 5infectii vaginale?!
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 0secretie maronie..
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 10Ce sa fie?
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 2E normal?
- 0Secretie maro
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 0Scurgere maronie înainte de prima menstruatie
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: