Scurgerea maro se poate numi menstruatie?
Iau Belara de aproximativ 7 luni iar in pauza de 7 zile de luna asta am avut dureri specifice menstruatiei dar nu mi-a curs decat o secretie maronie si redusa. Mentionez ca le iau corect la aproximativ ore fixe intre 2 si 3 ziua si nu am uitat nici una. Partenerul meu nu a ejaculat niciodata in mine. Se poate sa fi ramas gravida cu anticonceptionale si fara ejaculare sau este un efect de reducere a menstruatiei de la pastile?
2 comentarii
Anticonceptionalele influenteaza mucoasa uterina si de aici si scurgerile maronii din timpul menstruatiei sau intre menstruatii. Exista unele femei care au scurgeri intre menstruatii.
Foarte bine ca nu ejaculeaza inauntru dar trebuie sa stii ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara sa le poti tine numarul. Minim 2 pe an.
Parerea mea e sa folositi prezervativ si sa nu te mai puna sa inghiti atatea chimicale care sa produca atatea modificari in corpul tau. Mai tarziu vei dori sa fii mama. Mai bine previi de acum.
Foarte bine ca nu ejaculeaza inauntru dar trebuie sa stii ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara sa le poti tine numarul. Minim 2 pe an.
Parerea mea e sa folositi prezervativ si sa nu te mai puna sa inghiti atatea chimicale care sa produca atatea modificari in corpul tau. Mai tarziu vei dori sa fii mama. Mai bine previi de acum.
Multumesc pentru raspuns! Sunt alergica la prezervativ de aceea am recurs la aceasta metoda. Am facut si un test pentru linistea mea si a iesit negativ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 1scurgeri maronii inchis
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 1scurgere maronie si menstruatie doar o zi...raspuns va rog
- 4Sunt insarcinata?
- 2secretie maronie!
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 2Scurgere maronie in locul menstruatiei! Va rog raspunde-ti!
- 0Eliminari de culoare neagra
- 0Scurgere maronie
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 3Poate fii o sarcina?
- 0Sângerarea maronie
- 0Cum sa procedez????
- 1Scurgere maronie
- 0Scurgere maronie
- 1Secretie maro
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: