Scurgerea maro se poate numi menstruatie?

15-01-2015
matildamea
Nu este medic/terapeut
matildamea
Iau Belara de aproximativ 7 luni iar in pauza de 7 zile de luna asta am avut dureri specifice menstruatiei dar nu mi-a curs decat o secretie maronie si redusa. Mentionez ca le iau corect la aproximativ ore fixe intre 2 si 3 ziua si nu am uitat nici una. Partenerul meu nu a ejaculat niciodata in mine. Se poate sa fi ramas gravida cu anticonceptionale si fara ejaculare sau este un efect de reducere a menstruatiei de la pastile?
2 comentarii
0
16-01-2015, ora 19:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anticonceptionalele influenteaza mucoasa uterina si de aici si scurgerile maronii din timpul menstruatiei sau intre menstruatii. Exista unele femei care au scurgeri intre menstruatii.

Foarte bine ca nu ejaculeaza inauntru dar trebuie sa stii ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara sa le poti tine numarul. Minim 2 pe an.

Parerea mea e sa folositi prezervativ si sa nu te mai puna sa inghiti atatea chimicale care sa produca atatea modificari in corpul tau. Mai tarziu vei dori sa fii mama. Mai bine previi de acum.
0
21-01-2015, ora 15:20
matildamea
Nu este medic/terapeut
matildamea
Multumesc pentru raspuns! Sunt alergica la prezervativ de aceea am recurs la aceasta metoda. Am facut si un test pentru linistea mea si a iesit negativ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: