Mi se faramiteaza pielea de pe penis.
Salutare!
de vreo luna, pielea de pe penis a inceput sa-mi crape si sa mi se faramiteze. Plus ca e tot timpul iritata si nu pot intretine relatii sexuale..Nu stiu ce sa fac, fiindca relatii sexuale am avut doar cu prietena mea cu care sunt de peste 5 ani. Asa ceva nu am mai avut pana acum. Am folosit doar crema de galbenele si degeaba. O sa atasez si niste poze, iar daca cineva stie ce este sa mi dea si mie de stire ca nu mai pot sunt disperat.
Sper ca se vede cat de cat.
.
http://www.99poze.ro/Poze_cu_problema/
de vreo luna, pielea de pe penis a inceput sa-mi crape si sa mi se faramiteze. Plus ca e tot timpul iritata si nu pot intretine relatii sexuale..Nu stiu ce sa fac, fiindca relatii sexuale am avut doar cu prietena mea cu care sunt de peste 5 ani. Asa ceva nu am mai avut pana acum. Am folosit doar crema de galbenele si degeaba. O sa atasez si niste poze, iar daca cineva stie ce este sa mi dea si mie de stire ca nu mai pot sunt disperat.
Sper ca se vede cat de cat.
.
http://www.99poze.ro/Poze_cu_problema/
3 comentarii
Nu ma poate ajuta chiar nimeni.nu pot merge la doctor, pt k parintii mei lucreaza in domeniu si sunt foarte stricti cu mine. Va rog ajutati-ma si pe mine.
una peste alta sunteti varza.Cel mai varza forum medical.Sa-mi sugeti belita ca mi au raspuns altii.Sugeti pula!Sugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pulaSugeti pula
vezi ca mai e sectiunea psihoterapie, poate te ajuta cineva acolo ca esti dus cu capul. Rau de tot.
Vai de tine!
Vai de tine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6iritatie, infectie pe penis
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 3Iritatie penis
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 2Iritatie piele penis
- 10crapaturi rosii care ustura
- 1penis iritat si sex oral
- 0Problema penis
- 1iritatie pe capul penisului