Posibila boala bts?
In urma cu 2 zile am avut contact sexual neprotejat cu un barbat pe care il cunosteam de mult timp si parea de incredere, dar ulterior am vazut ceva anormal la penisul lui. O iritatie, inflamatie ca un fel de leziune si penisul curbat.El spune ca nu are nimic ca nu are dureri sau alte simptome bts.Ma cautat pe net si poate sa fie Boala Peyronie...dar tot nu ma linisteste.Am cautat poze cu toate bolile bts si nu vad exact ca ar arata la fel...In cat timp pot face toate analizele BTS? trebuie sa astept 5 zile sau mai mult...precizez ca sunt f panicata si nu mai stiu cu cine sa vb despre...Multumesc mult!
5 comentarii
Salutare !
Va multumim pentru sinceritate si detalii expuse mai sus...
Dupa cele mentionate pare sa fie vorba despre Boala PEIRONI sau pur si simplu o curbura fiziologica de penis..
Acest specific fiizologic nu impune nicidecum o boala sexual transmisibila !!!
Pentru siguranta dv-STRA, mergeti la un ginecolog si faceti un control de rutina !
Sanatate si liniste va dorim !
Va multumim pentru sinceritate si detalii expuse mai sus...
Dupa cele mentionate pare sa fie vorba despre Boala PEIRONI sau pur si simplu o curbura fiziologica de penis..
Acest specific fiizologic nu impune nicidecum o boala sexual transmisibila !!!
Pentru siguranta dv-STRA, mergeti la un ginecolog si faceti un control de rutina !
Sanatate si liniste va dorim !
Multumesc frumos pt raspuns! Dar daca este o simpla curbura de penis la fel cum si el spune...atunci de ce am vazut acea inflamatie sau ca un fel de neg /leziune plus roseata.. tin sa precizez ca acestea erau pe capul penisului ...acestea sunt simptome ale bolii Peyronie ? daca ar fi asa as fi mai linistita momentan... deja m am programat pt analize sapt urmatoare
m am tot gandit sa nu fie HPV, doar ca el spune ca nu are niciun simptom de BTS, dar nici nu a fost la niciun control pana acum...
Buna ziua,
Daca apare la dvs vreun simptom-scurgere sau iritatie mergeti la ginecolog sau dermatolog Faceti si analize de sange in 3-5 zile de la contact si apoi la 6 luni-Tpha, Hiv, hepatite, Chlamydia. Sanatate!
Daca apare la dvs vreun simptom-scurgere sau iritatie mergeti la ginecolog sau dermatolog Faceti si analize de sange in 3-5 zile de la contact si apoi la 6 luni-Tpha, Hiv, hepatite, Chlamydia. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
- 8iritatii pe penis
- 3Iritatie + secretie penis
- 3Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
- 4Fisura penis
- 0penis inclinat
- 9intrebare la o poza
- 3Penis curbat in jos
- 5iritare a preputului sau boala ?
- 2Probleme penis ?
- 1Iritatie penis
- 2iritație penis
- 0Iritatie penis
- 1Penis iritat
- 2Problema Penis
- 0Iritatie in zona genitala
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
- 1Penis curbat
- 0Ce unguent pot lua? durere, usturime, ata este rosie si putin inflamata
- 0Am un bebe de 4 luni căruia i se inroseste caputul puticii. Ma puteti ajuta?
Mai multe informații despre: curbarea anormala a penisului penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: