Posibila boala bts?

15-10-2022
andreea378
Nu este medic/terapeut
andreea378
In urma cu 2 zile am avut contact sexual neprotejat cu un barbat pe care il cunosteam de mult timp si parea de incredere, dar ulterior am vazut ceva anormal la penisul lui. O iritatie, inflamatie ca un fel de leziune si penisul curbat.El spune ca nu are nimic ca nu are dureri sau alte simptome bts.Ma cautat pe net si poate sa fie Boala Peyronie...dar tot nu ma linisteste.Am cautat poze cu toate bolile bts si nu vad exact ca ar arata la fel...In cat timp pot face toate analizele BTS? trebuie sa astept 5 zile sau mai mult...precizez ca sunt f panicata si nu mai stiu cu cine sa vb despre...Multumesc mult!
5 comentarii
1
15-10-2022, ora 14:13
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Salutare !
Va multumim pentru sinceritate si detalii expuse mai sus...
Dupa cele mentionate pare sa fie vorba despre Boala PEIRONI sau pur si simplu o curbura fiziologica de penis..
Acest specific fiizologic nu impune nicidecum o boala sexual transmisibila !!!
Pentru siguranta dv-STRA, mergeti la un ginecolog si faceti un control de rutina !
Sanatate si liniste va dorim !
0
15-10-2022, ora 16:47
andreea378
Nu este medic/terapeut
andreea378
Multumesc frumos pt raspuns! Dar daca este o simpla curbura de penis la fel cum si el spune...atunci de ce am vazut acea inflamatie sau ca un fel de neg /leziune plus roseata.. tin sa precizez ca acestea erau pe capul penisului ...acestea sunt simptome ale bolii Peyronie ? daca ar fi asa as fi mai linistita momentan... deja m am programat pt analize sapt urmatoare
0
15-10-2022, ora 17:02
andreea378
Nu este medic/terapeut
andreea378
m am tot gandit sa nu fie HPV, doar ca el spune ca nu are niciun simptom de BTS, dar nici nu a fost la niciun control pana acum...
1
16-10-2022, ora 09:11
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Daca apare la dvs vreun simptom-scurgere sau iritatie mergeti la ginecolog sau dermatolog Faceti si analize de sange in 3-5 zile de la contact si apoi la 6 luni-Tpha, Hiv, hepatite, Chlamydia. Sanatate!
0
16-10-2022, ora 09:13
andreea378
Nu este medic/terapeut
andreea378
Multumesc pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.