Scoaterea amigdalelor
Bună ziua, marți am fost operat de amigdale (le am scos). Iar de atunci nu am mâncat nimic, iau antibioticul pe stomacul gol împreună cu alte pastile deoarece nu pot mânca, dupa operație mi s a creeat si un edem in locul unde a fost amigdala dreapta. Si e deranjant când înghit lichide sau in sec ca am senzația ca am saliva si nu o pot scoate.
Va rog ce ma sfătuiți sa fac ca sa pot mânca, cum scap de durerea asta. Au trecut 4 zile si nu am mâncat nimic.
Va rog ce ma sfătuiți sa fac ca sa pot mânca, cum scap de durerea asta. Au trecut 4 zile si nu am mâncat nimic.
1 comentarii
Bună, mi-am scos și eu amigdalele și îți recomand cu încredere.deci poți să mănânci supa crema, piure de cartofi cu apă făcut pasat, fructe fierte și pasate bine, pilaf simplu pasat, pateu, brânză topită, macaroane cu brânză, biscuiti și banană pasată bine și poți pune acolo biscuiti mărunți să nu te mai usture așa tare, și miez de pâine foarte micuț. Mai poți încerca și griș cu lapte orez cu lapte, ou fiert moale și pasat bine. Totul să fie spre lichid. Sper că te-am ajutat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Gat rosu senzati neplacute
- 3streptococ dupa amigdalectomie
- 4amigdalectomie-aslo 886
- 3dupa operatia de amigdalia am senzatie de voma
- 4durere in gat-amigdalectomie
- 12operatie de amigdalita, durere de cap
- 13post-amigdalectomie
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 1Dupa operatie de amigdale
- 8Extractia amigdalelor
- 5amigdalectomie cu radiofrecventa
- 3in urma cu aproape 3 saptamani, am efectuat o operatie de extirpare a amigdalelor
- 2dilema: operatie sau nu?
- 3a 7a zi de la amigdalectomie
- 5Operație amigdalite
- 0Ajutati-ma - dupa operatie de polipi și amigdale copii
- 0Gaura langa uvula
- 0Indicatii post operatorii polipi si amigdale -copil de 4 ani
- 2Operație amigdale
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite
Mai multe informații despre: amigdalectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: