a 7a zi de la amigdalectomie
Domnule Flueraru, e a 7a zi de la operatia de extirpare a amigdalelor.Ma simt mai bine, vorbesc, mananc cate putin, insa cred ca am caderi de calciu. Mi se intampla sa mi se faca rau, sa ma ia ameteala, sa vad negru, vajait in urechi, ma sperii foarte tare. Este ok daca iau calciu efervescent? Si sunt alimente pe care trebuie sa le evit desi este a 7a zi ?
3 comentarii
daca la operatia sa pierdut mai mult sange decat obisnuit..este vorba despre Hipotensiune
NU cred in tratamentul cu calciu
trebuie de hidratat bine cu apa plata si cu ceaiuri care radica tensiunea.. ceai negru, verde, cu ginseng
fiole cu ginseng de baut..s.a.
NU cred in tratamentul cu calciu
trebuie de hidratat bine cu apa plata si cu ceaiuri care radica tensiunea.. ceai negru, verde, cu ginseng
fiole cu ginseng de baut..s.a.
normal...
cat mai lichida si fara acru, acidulat, citric
cat mai lichida si fara acru, acidulat, citric
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 399amigdalita pultacee
- 7secretii nazale
- 4amigdalectomie-aslo 886
- 16Amigdale si reumatism
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 4amigdalectomie sau nu?
- 1Dupa operatie de amigdale
- 2Sa-mi scot amigdalele?
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 7Este recomandata in acest caz operatia de amigdale?
- 5extirparea amigdalelor, durere groaznice in gat
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 2Amigdalectomie
- 3Infectie rezistenta - post amigdalectomie
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 6Timp de vindecare cruste dupa operatie de amigdale
- 1Amigdalectomie prin coblatie
- 3Dureri de urechi și bâzâit înainte de amigdalectomie
- 1Am facut o operatie de amigdalectomie prin coblatie
Mai multe informații despre: amigdalectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: