Schimbare anticonceptionale - Karissa->Logest
Buna seara ! Am fost astazi la medicul ginecolog si mi-a prescris anticonceptionalele Logest, tin sa mentionez ca astazi iau ultima pilula de Karissa, pe care le-am luat timp de 2 ani. (care nu se mai gaseste pe piata) Acesta mi-a spus sa incep folia din prima zi de menstruatie, insa eu de obicei faceam pauza aceea de 7 zile (perioada in care imi vine menstruatia).
Sa iau anticonceptionalele Logest asa cum le luam in mod normal pe cele Karissa? sau din prima zi a menstruatiei ? Va multumesc!
Sa iau anticonceptionalele Logest asa cum le luam in mod normal pe cele Karissa? sau din prima zi a menstruatiei ? Va multumesc!
4 comentarii
Oricare dintre variante este ok.
Sunt protejata in ambele cazuri? Daca iau anticonceptionalele in mod normal ca si pe cele de la Karissa ?
Da, compozitia este identica.
Buna ziua, am luat Karissa timp de 4 ani dar nu am mai găsit pe piața, in urma unui control am descoperit ca am ovare polichistice, am primit tratament de 3 luni cu karissa dar nu am mai fost la medic și le.am luat in fiecare luna timp de 4 ani, cu ce as putea sa le înlocuiesc sa aibă aceasi substanța ? Țin sa Menționez ca am terminat pastilele in luna Decembrie, și de atunci nu am mai luat nimic, in luna Ianuarie când trebuia sa încep următoarea tableta mi s.a spus la farmacie sa le înlocuiesc cu Artizia, ce îmi puteți recomanda ? Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 4pot lua yasmin dupa ce am luat karissa?
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 11pot lua karissa?
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 0trecerea de la belusha la harmonette
- 1schimbat contraceptivul
- 0trecerea de la un contraceptiv la altul
- 0Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbare anticonceptionalelor
- 1Anticonceptionale karissa
- 2Trecere Desorelle 21comprimate la Desorelle 28
- 3Karissa scoase dupa piata??
- 4Schimbare anticonceptionale
- 0Schimbare Karissa cu Yaz, fara menstruație