Am schimbat Logest cu Yasmin...ROG RASPUNS URGENT
Buna ziua!
1.Acum cateva saptamani am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca pot sa iau yasmin imediat dupa ce termin folia de Logest si fac pauza de 7 zile. Dina 8-a zis am inceput sa iau yasmin, dansa a spus ca au cam aceeasi concentratie si nu e o problema. E corect cum am procedat? isi fac efectul in acest caz? prospectul este destul de neclar.(eu am luat Logest 3 an)i... de la a 2-a pastila de yasmin am avut contact sexual.pot ramane insarcinata?
2.Daca iau DUADOR credeti ca poate interactiona cu anticonceptionalele, stiu ca nu este un antibiotic.
Multumesc anticipat si astept un raspuns cat se poate de clar cat mai urgent.
1.Acum cateva saptamani am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca pot sa iau yasmin imediat dupa ce termin folia de Logest si fac pauza de 7 zile. Dina 8-a zis am inceput sa iau yasmin, dansa a spus ca au cam aceeasi concentratie si nu e o problema. E corect cum am procedat? isi fac efectul in acest caz? prospectul este destul de neclar.(eu am luat Logest 3 an)i... de la a 2-a pastila de yasmin am avut contact sexual.pot ramane insarcinata?
2.Daca iau DUADOR credeti ca poate interactiona cu anticonceptionalele, stiu ca nu este un antibiotic.
Multumesc anticipat si astept un raspuns cat se poate de clar cat mai urgent.
4 comentarii
eu am luat logest mai demult si am fost foarte confuza in legatura cu prospectul...medicul sp ceva pe prospect scria altceva.asa ca am facut dupa cum mi-a zis medicul. am luat pana se termina folia, pauza dupa, si apoi in a doua zi de ciclu menstrual. in general pauza era de 3-4 zile pana imi venea. Yasmin e acelasi lucru.tot asa functioneaza fiind un anticonceptional din aceeasi gama pe aceleasi principii. ATENTIE nu are aceiasi substanta!!!!! Eu personal nu am mai luat logest deoarece pusesem vreo 6 kg si nu le puteam da jos.cum am incheiat au "cazut" in saptamana. Nu te impacienta ca exista multe versiuni ale medicilor in leg cu aceste pastile. Eu am auzit d la prietenele mele vreo 5. In principiu oricat ai face pauza trebuie neaparat sa incepi sa iei alta folie in prima sau a doua zi de ciclu...de obicei ovarele incep sa functioneze din a doua.
Nu ai inteles.eu am luat Logest 3 ani...nu am avut nimik si doctora a zis sa incerc o luna yasmin sa vad cum ma simt dar sa le iau normal adica dupa ce termin folia de Logest si fac pauza de 7 zile, in a 8a zi sa iau yasmin...prospectul de la yasmin e ff confuz...eu nu am probleme de greutate...ba chiar ar vrea sa mai iau 2-3 kg in plus...daca nu te deranjeaza as prefera sa imi raspunda la aceasta intrebare un medic de specialitate.ms
Buna ziua. In legatura cu schimbarea contraceptivului, fiti linistita. E corect cum ati procedat dumneavoastra. La fel de bine puteati sa incepeti sa luati Yasmin si dupa ce ati terminat blisterul cu Logest (in ziua urmatoare, fara sa mai faceti pauza de 7 zile). Efectul contraceptiv este pastrat in ambele cazuri.
Iar in legatura cu Duador, nu cred ca interactioneaza cu contraceptivul. Va doresc multa sanatate, si sarbatori fericite!
Iar in legatura cu Duador, nu cred ca interactioneaza cu contraceptivul. Va doresc multa sanatate, si sarbatori fericite!
multumesc nespus. de mult.sarbatori fericite si dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 3vreau sa stiu cand pot sa fiu linistita ca nu voi ramane insarcinata?
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 10regulon contraceptiv
- 14Folosire Nuvaring
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 3schimbarea anticonceptionalelor
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 0Cum folosesc Yasmin dupa Yaz?
- 1Schimbare anticonceptionale
- 1Schimbare AC
- 1Schimbare Nuvaring cu anticonceptionale Artizia
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 0Schimbare anticonceptionalelor