hemoroid sau altceva?
Buna ziua!
Am o problema de ceva vreme, si anume: in zona anusului (cam la 2cm) am un nodul care se inflameaza si ma doare tare mai ales in perioada menstruatiei. Mentionez ca acest nodul este foarte tare la atingere. Am urmat un tratament cu hemorzon (supozitoare si crema) si proctoglyvenol (sup. si crema), dar n-au niciun efect. E posibil sa fie o coagulare a sangelui? Poate fi o problema aparuta in urma nasterii, dupa ce m-a cusut? (eu de atunci am simtit ca m-a cusut prea strans sau prea mult, nu stiu daca m-ati inteles, si aveam dureri in acea zona);am nascut acum 4 ani, dar nodulul a aparut aprox. acum 2 ani, insa eu am dureri in acea zona inca de la nastere. Sper ca m-am facut inteleasa. Astept un raspuns.
Multumesc si o zi buna!
Am o problema de ceva vreme, si anume: in zona anusului (cam la 2cm) am un nodul care se inflameaza si ma doare tare mai ales in perioada menstruatiei. Mentionez ca acest nodul este foarte tare la atingere. Am urmat un tratament cu hemorzon (supozitoare si crema) si proctoglyvenol (sup. si crema), dar n-au niciun efect. E posibil sa fie o coagulare a sangelui? Poate fi o problema aparuta in urma nasterii, dupa ce m-a cusut? (eu de atunci am simtit ca m-a cusut prea strans sau prea mult, nu stiu daca m-ati inteles, si aveam dureri in acea zona);am nascut acum 4 ani, dar nodulul a aparut aprox. acum 2 ani, insa eu am dureri in acea zona inca de la nastere. Sper ca m-am facut inteleasa. Astept un raspuns.
Multumesc si o zi buna!
2 comentarii
Ar trebui sa te vada un chirurg.ai varice la picioare ? Te-ai uitat cu o oglinda, ce culoare are ? A sangerat vreodata ?
Nu am varice, insa am multe vase sparte; m-am uitat cu oglinda, nu e vanat, doar putin rosu. am sangerat foarte putin o singura data inainte de a mi se forma acest nodul si asta din cauza constipatiei; probabil o fisura anala; dar de atunci nu am mai sangerat.
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6poate sa ma ajute cineva? hemoroizi
- 3hemoroizi
- 5hemoroizi sau ce?
- 0operatia de hemoroizi nu are efecte pozitive
- 2Hemoroizi sangerand in timpul sarcinii
- 5cum si cind scap de hemoroizi?
- 4am hemoroizi?
- 13Hemoroizi interni?
- 8probleme hemoroizi
- 1rezultate analize de sange - hemoroizi???
- 4Galme in jurul anusului
- 2Hemoroizi?
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 1Discomfort in anus/rect?
- 12Durere hemoroizi
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
- 3Durere și sângerări anale
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: