Scaun cu pete de sange + poza
Buna ziua. Astazi dupa ce am fost la toaleta am observat ceva sange in scaun. E prima data cand patesc asta.cu toate ca ma uit tot timpul la scaun sa nu fie cu sange. Am atasat o poza poate ma lamureste cineva daca este ceva grav...vreo problema de la stomac sau ceva la intestine. Mentionez ca am si o mica gastrita...poate e vreo legatura. Va multumesc anticipat si astept un raspuns.Sarbatori fericite !
Aici este poza http://imagehosting.nu/?v=dakik.jpg
Aici este poza http://imagehosting.nu/?v=dakik.jpg
3 comentarii
Gastrita nu este mica sau mare. Ar trebui vazut daca este provocata de helicobacter pylori.
Sangele este la inceputul, sfarsitul sau amestecat in scaun? Nu ma uit la poza : J
Daca este la sfarsit, poate fi de la hemoroizi.
Cu cat este mai gelatinos si mai spre negru, inseamna ca vine mai de sus, dinspre stomac. Cu cat este mai lichid si mai rosu, este mai aproape de rect.
Ai cumva alternante de diaree si constipatie?
Si in primul rand esti sigur ca este sange? Urmareste daca mai faci.
Pune ziare intr-un lighean si fa acolo, ca sa poti vedea mai bine.
Dupa aceea, sa te dezinfectezi bine pe maini (si ligheanul), ca sa nu te infectezi cu o bacterie din fecale - e-coli, enterococ, etc..
Sangele este la inceputul, sfarsitul sau amestecat in scaun? Nu ma uit la poza : J
Daca este la sfarsit, poate fi de la hemoroizi.
Cu cat este mai gelatinos si mai spre negru, inseamna ca vine mai de sus, dinspre stomac. Cu cat este mai lichid si mai rosu, este mai aproape de rect.
Ai cumva alternante de diaree si constipatie?
Si in primul rand esti sigur ca este sange? Urmareste daca mai faci.
Pune ziare intr-un lighean si fa acolo, ca sa poti vedea mai bine.
Dupa aceea, sa te dezinfectezi bine pe maini (si ligheanul), ca sa nu te infectezi cu o bacterie din fecale - e-coli, enterococ, etc..
Sangele nu este negru...e rosu..pare proaspat..ca si cand te tai la mana sau undeva...aceasi culoare. Alternante diaree/constipatie nu am...si nici helicobacter..am facut analize pentru el. Cred ca este ceva din intestine...pare ca este ca o piele rosie... :(
Inseamna ca va trebui probabil sa faci o colonoscopie.
Mergi la un dr gastroenterolog cu competenta in colonoscopie, poate ai un polip care sangereaza si trebuie scos.
Mergi la un dr gastroenterolog cu competenta in colonoscopie, poate ai un polip care sangereaza si trebuie scos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 15Scaune urat mirositoare precum un ou stricat sau puroi, ajutor!
- 14fecale cu sange
- 3Scaune cu sange... cam de o spatamana cam o data pe zi
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 7Sange dupa scaun
- 1scaun cu sange rosu
- 1scaun cu sangerare
- 3Scaun cu sange proaspat!
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 2Scaun cu sange
- 1Singe in scaun
- 4Scaun cu mucus si sange.
- 1Scaun cu sange