Sangerare anala

Am observat de 2-3 zile ca scaunul meu are sange (cred?!). Practic, scaunul propriu zis nu are sange, cheaguri sau firicele de sange, consistenta si culoarea sunt normale. Am observat doar ca apa din toaleta capata o culoare rosiatica spre maro, lucru care m-a facut sa ma gandesc ca e sange si din acest motiv m-am speriat si m-am determinat sa va scriu.
Precizez ca nu sunt dureri la defecatie, iar scaunul este regulat.
Mentionez de asemenea ca in luna septembrie si octombrie (practic in aprox. 30 de zile) am avut 3 crize de gastroenterocolita, din care 2 au presupus mersul la Urgente (in Brasov). Am fost la un doctor gastroenterolog si, dupa un examen radiologic cu bariu s-a constat ca sunt modificari ale mucoasei stomacului din cauza gastritei si am urmat un tratament pentru 2 saptamani cu Nolpaza. Acum sunt bine si nu am nicio problema.
Rog un raspuns.
Multumesc.
Precizez ca nu sunt dureri la defecatie, iar scaunul este regulat.
Mentionez de asemenea ca in luna septembrie si octombrie (practic in aprox. 30 de zile) am avut 3 crize de gastroenterocolita, din care 2 au presupus mersul la Urgente (in Brasov). Am fost la un doctor gastroenterolog si, dupa un examen radiologic cu bariu s-a constat ca sunt modificari ale mucoasei stomacului din cauza gastritei si am urmat un tratament pentru 2 saptamani cu Nolpaza. Acum sunt bine si nu am nicio problema.
Rog un raspuns.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Scaun cu sange
- 2hemoroizi anale sau cancer
- 70scaune cu mucus si sange
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 3cateodata... am scaune cu sange
- 14fecale cu sange
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 2SÎNGE ÎN SCAUN
- 4cheaguri de sange in scaun!
- 3Scaun cu sange!
- 3Scaun cu pete de sange + poza
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 4scaun cu sange si tratament detralex
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 0Scaun moale cu sange
- 3sange in scaun
- 1Sangerare
- 2Boala inflamatoare intestinala
- 0Sange in scaun
- 0Constipație cu sânge și dureri abdominale
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: