Sangerare anala
Am observat de 2-3 zile ca scaunul meu are sange (cred?!). Practic, scaunul propriu zis nu are sange, cheaguri sau firicele de sange, consistenta si culoarea sunt normale. Am observat doar ca apa din toaleta capata o culoare rosiatica spre maro, lucru care m-a facut sa ma gandesc ca e sange si din acest motiv m-am speriat si m-am determinat sa va scriu.
Precizez ca nu sunt dureri la defecatie, iar scaunul este regulat.
Mentionez de asemenea ca in luna septembrie si octombrie (practic in aprox. 30 de zile) am avut 3 crize de gastroenterocolita, din care 2 au presupus mersul la Urgente (in Brasov). Am fost la un doctor gastroenterolog si, dupa un examen radiologic cu bariu s-a constat ca sunt modificari ale mucoasei stomacului din cauza gastritei si am urmat un tratament pentru 2 saptamani cu Nolpaza. Acum sunt bine si nu am nicio problema.
Rog un raspuns.
Multumesc.
Precizez ca nu sunt dureri la defecatie, iar scaunul este regulat.
Mentionez de asemenea ca in luna septembrie si octombrie (practic in aprox. 30 de zile) am avut 3 crize de gastroenterocolita, din care 2 au presupus mersul la Urgente (in Brasov). Am fost la un doctor gastroenterolog si, dupa un examen radiologic cu bariu s-a constat ca sunt modificari ale mucoasei stomacului din cauza gastritei si am urmat un tratament pentru 2 saptamani cu Nolpaza. Acum sunt bine si nu am nicio problema.
Rog un raspuns.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 3Scaun cu sange
- 2hemoroizi anale sau cancer
- 3interpret limfocite si granulocite
- 2singerari la scaun
- 3stresul si... scaun cu singe
- 3cateodata... am scaune cu sange