Sarcina sau nu?
Buna seara. Am si eu niste intrebari nelamuriri. Am intretinut relatii sexuale cu si fara prezervativ. Am intretinut relatii sexuale cu prezervativ si s-a rupt de 2 ori. Dar nu mi-am dat drumul. Dupa la 1-2 saptamani prietena mea a avut ciclu. Dupa 2 saptamani am intretinut relatii sexuale fara prezervativ dar nu mi-am dat drumul in ea. Acum de vre-o saptamana tot spune ca o dor sanii. In seara asta mi-a spus ca o mananca sanii. Tin sa precizez ca nu mi-am dat drumul. Si s-a spalat mereu dupa. Greturi nu are dimineata. Sau alte chestii. Ciclu trebuie sa ii vina peste 1 saptamana dupa calendarul ei. Dar tin sa precizez ca in ultima perioada nu a avut un ciclu regulat. Data trecuta ii intarziase ciclul aproape 2 saptamani. Si ea deobicei inainte de ciclu o dor sanii. Dar e posibil sa o doara sanii inainte cu 1-2 saptamani inainte de ciclu? Daca e sarcina cand apar greturile? Si alte simtome? Multumesc.
3 comentarii
Bună ziua!
Cel mai corect ar fi să luați un test de sarcină, se găsește la orice farmacie și e simplu de făcut.
Grețurile nu sunt obligatorii. Sunt persoane care au grețuri, dar pot fi și persoane care suportă ușor sarcina, fără modificări majore. Un ciclu poate întârzia și din cauza stresului sau altor cauze. E bine să consulte un medic ginecolog de la care poate primi un sfat competent.
Cel mai corect ar fi să luați un test de sarcină, se găsește la orice farmacie și e simplu de făcut.
Grețurile nu sunt obligatorii. Sunt persoane care au grețuri, dar pot fi și persoane care suportă ușor sarcina, fără modificări majore. Un ciclu poate întârzia și din cauza stresului sau altor cauze. E bine să consulte un medic ginecolog de la care poate primi un sfat competent.
Cres ca e si stresata. Fiind in anul 1 la facultate. Dar durerile de sani?
Buna ziua, nu ar fi mai simplu si mai sanatos sa luati masurile contraceptive potrivite, tocmai ca sa nu ajungeti in aceasta situatie? Ma gandesc ca un prezervativ costa mai putin decat un avort...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Un raspuns va rog frumos
- 2O posibila sarcina?
- 0Posibila sarcina
- 0Simpomele sarcinii
- 0Mia intirziat menstruatia 7 zile
- 1Sarcina??
- 3Nu mi-a venit ciclul
- 0Se poate sa fiu gravida ?
- 0Sa fie sarcina ?
- 2Posibila sarcina
- 0Sarcina?