Sarcina sau nu?

Buna, sunt intr-o mare dilema, si aceea ca, in data de 13 iunie mi-a venit ciclul si a durat 5 zile(la ciclu am dureri mari si trebuie sa iau Ultracod si No-spa). Am plecat in Spania in concediu unde am propus ca vom concepe un bebe.Am avut contact sexual cu finalizare in data de 29 iunie.In data de 4 iulie(dupa 5 zile de la conceptie) cand trebuia sa venim acasa, am avut o sangerare usoara, cu crampe aproape ca la cilu, care au incetat dupa ce am luat un No-spa, si am stat la caldurica vreo 2 ore.Scurgerea a tinut 5 zile fiind in cantitate mica si mai mult in prima parte a zilei, spre seara se estompa.Am avut si greturi, sunt foarte sensibila la mirosuri, am si vomitat, posibil sa fie doar o inchipuire?Am facut doua teste Surecheck si au iesit negative.Intrebarea mea este, daca sangerarea din 4 iulie a fost defapt ciclul, de ce a venit cu o saptamana mai repede decat se prognoza?( mentionez ca ciclul meu este regulat la 28 de zile, aceasta sangerare fiind la 21 de zile).Va rog sa ma lamuriti, caci sunt foarte confuza..Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 2sarcina?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 7Insarcinata sau nu?
- 3pot ramane insarcinata?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 7ce as putea face?
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 0probleme cu ciclul
- 1Semne de sarcina
- 1Sarcina ?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: