Sarcina oprita in evolutie

16-06-2023
Teoanca
Nu este medic/terapeut
Teoanca
Buna ziua. Pe data de 25 mai am făcut test de sarcina care a ieșit pozitiv, arătând 1-2 săptămâni e sarcina. Data primele zile a ultimului ciclu menstrual a fost 25 Aprilie. Am programat ecografie pe data de 10 Iunie, însă medicul mi a spus ca la ecografie nu se pot observa bătăile inimii embrionului și sarcina pare a fi oprită din evoluție, după măsurătorile făcute (sarcina trebuia sa aibă 6 săptămâni și 4 zile si aparea de 4 ori mai mică decât ar fi trebui sa măsoare). Medicul mi a spus sa aștept între 7-10 zile pentru ca sarcina sa se elimine singura însă au trecut deja 7 zile si nu s a întâmplat nimic. In cat timp de la oprirea din evoluție se elimina sarcina? Știu ca suna absurd dar ma gândesc ca medicul poate greși si poate sarcina era mai mică si de aceea nu a văzut bătăile inimii? Cat timp ar trebui sa aștept si ce ar trebui sa fac in următoarea perioada? Va mulțumesc pt eventualele răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: