sarcina oprita in evoluie
Buna seara, Am 30 ani si acum 2 sapt am fost nevoita sa fac chiuretaj deoarece sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 sapt, dar singurele simp care mi-au dat de gandit ca ar fi ceva in neregula cu sarcina au fost ca au disparut greturile matinale,.Am fost la medic si mi-a facut eco si acolo nu a mai vazut bataile inimii copilului, mi-a dat sa fac BETA HCG si din acea analiza a reiesit ca sarcina s-a oprit in evolutie.Mentionez ca am facut si profilul TOTCH si au iesit proaste analizele:citomegalovirus IGG prezent, virus herpetic IGG prezent, virusul rubeolei IGGprezent, toxoplasma IGG prezent.Medicul meu nu a vazut aceste analize pt ca nu imi iesise rezultatul cand am facut chiuretajul, medicul meu de familie mi-a spus ca aceasta este cauza opririi sarcinii si sa merg la medicul de boli infectioase sa primesc tratament.Toate IGM-urile in schimb au iesit normale, numai IGG-urile au iesit proaste,.Multumesc.
1 comentarii
Analizele au iesit bine, nu infectiile din TORCH au fost cauza opririi sarcinii tale. NU ai ce cauta la medicul infectionist ( valorile IGG arata ca ai avut infectia si in principal esti protejata in cursul sarcinii de acele infectii). Succes cu noua sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 3probleme in timpul sarcinii
- 5-Metaplazie scuamoasa extinsa- - e ceva asociat cu cancerul?
- 9sarcina oprita din evolutie
- 4tratament duphaston - daca nu imi vine ciclul?
- 1cauzele sarcinii oprite din evolutie
- 1sarcina oprita din evolutie
- 3Probleme dupa avort
- 6Sarcina nedorita
- 2Sarcina oprita din evolutie?
- 1avort spontan
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 2Trei sarcini oprite in evolutie, cum sa previn acest lucru pe viitor?!
- 0Ginecologie - examenul histopatologic in urma opririi unei sarcini in evoluite
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 2Sarcina oprita din evolutie - trombofilie
- 0Avort medicamentos/ Chiuretaj aspirativ
- 1Vreau sa raman insarcinata - ajutati-ma
- 0Sarcina oprita din evoluție
- 0Sarcina oprita din evolutie 9 sapt si 4 zile
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: