sarcina oprita in evoluie

Buna seara, Am 30 ani si acum 2 sapt am fost nevoita sa fac chiuretaj deoarece sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 sapt, dar singurele simp care mi-au dat de gandit ca ar fi ceva in neregula cu sarcina au fost ca au disparut greturile matinale,.Am fost la medic si mi-a facut eco si acolo nu a mai vazut bataile inimii copilului, mi-a dat sa fac BETA HCG si din acea analiza a reiesit ca sarcina s-a oprit in evolutie.Mentionez ca am facut si profilul TOTCH si au iesit proaste analizele:citomegalovirus IGG prezent, virus herpetic IGG prezent, virusul rubeolei IGGprezent, toxoplasma IGG prezent.Medicul meu nu a vazut aceste analize pt ca nu imi iesise rezultatul cand am facut chiuretajul, medicul meu de familie mi-a spus ca aceasta este cauza opririi sarcinii si sa merg la medicul de boli infectioase sa primesc tratament.Toate IGM-urile in schimb au iesit normale, numai IGG-urile au iesit proaste,.Multumesc.
1 comentarii

Analizele au iesit bine, nu infectiile din TORCH au fost cauza opririi sarcinii tale. NU ai ce cauta la medicul infectionist ( valorile IGG arata ca ai avut infectia si in principal esti protejata in cursul sarcinii de acele infectii). Succes cu noua sarcina.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pierdere de sarcina
- 5-Metaplazie scuamoasa extinsa- - e ceva asociat cu cancerul?
- 1cauzele sarcinii oprite din evolutie
- 2Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani
- 2O sarcina oprita din evolutie..procedura, analize si tratamen...va rog sa ma ajutati
- 62 sarcini pierdute.. care ar fi cauza?
- 1posibil sac gestational??
- 1Interpretare buletin histopatologic- sarcina oprita in evolutie
- 1Sarcina oprita din evolutie
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 2Trei sarcini oprite in evolutie, cum sa previn acest lucru pe viitor?!
- 0Ginecologie - examenul histopatologic in urma opririi unei sarcini in evoluite
- 1Sarcina oprita din evolutie 6-7 săptămâni
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 0Cauza sarcina oprita in evolutie-herpes
- 1Sarcina oprită din evoluție
- 1Sarcină 8 săptămâni oprită din evoluție
- 0Sarcina oprita din evolutie
- 0E posibil sa fie sarcina oprita din evoluție?
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: