Sarcina oprita din evolutie - trombofilie
Bună seara! În urma cu 6 săptămâni am avut parte de o intervenție chirurgicala - sarcina oprita din evolutie 10 săptămânii. Mi s-a recomandat sa fac profilul de trombofilii. L-Am făcut și mi-a ieșit modificat mutatia genei MTHFR 677 > C T în forma heterozigota. Medicul ginecolog mi.a cinfirmat trombofilia și sa iau aspenter pana rămân insarcinată si între timp sa mă duc la un medic hematolog. Ulterior am fost și la un medic hematolog care mi.a spus ca nu am sub nicio forma trombofilie și mi.a făcut un alt set de analize ca sa.mi confirme acest lucru. Și anume mi.a făcut LA 2, fibrinogen, APPT, INR, LA, antitrombina III, analize ieșite în parametri normali.
Mi.a spus ca nu exista nicio trombofilie.
Acum nu inteleg...am sau nu trombofilie și din ce cauza s-a oprit din evoluție sarcina? Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns ca sunt foarte confuza și ingrijorata... Mulțumesc
Mi.a spus ca nu exista nicio trombofilie.
Acum nu inteleg...am sau nu trombofilie și din ce cauza s-a oprit din evoluție sarcina? Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns ca sunt foarte confuza și ingrijorata... Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua,
analizele pentru trombofilie sunt: Profil trombofilie screening Anticoagulant lupic, Antitrombină III, Proteina C, Proteina S, Homocisteină, Rezistenţă la proteina C (APCR)
La care se adauga in caz de trombofilie ereditara: Mutaţia factor V Leiden, Mutaţia factor II (protrombinică), Gena MTHFR
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
analizele pentru trombofilie sunt: Profil trombofilie screening Anticoagulant lupic, Antitrombină III, Proteina C, Proteina S, Homocisteină, Rezistenţă la proteina C (APCR)
La care se adauga in caz de trombofilie ereditara: Mutaţia factor V Leiden, Mutaţia factor II (protrombinică), Gena MTHFR
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
GENA MTHFR – Risc trombofilie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 2Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani
- 8sarcina oprita in evolutie - cauze?
- 1Sarcina oprita din evolutie va rog astept raspuns
- 1SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE
- 2Clexane in sarcina!!!
- 1Sarcini oprite din evolutie
- 2sarcini oprite din evolutie
- 2Ce inseamna rezultatul EHP primit dupa chiuretaj?
- 0Ce presupune un consult hematologic?
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 2Trombofilie - tratament cu Fraxiparine?
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
- 0Mthfr dublu heterozigot, însărcinată in 13
- 1Trombofilie in sarcina
- 1Sarcina oprită din evoluție
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie trombofilia si sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: