Sarcina 21saptamani si Trombofilie
Buna ziua! Sunt însărcinată in 21 de saptamani, fac tratament injectabil pentru Trombofilie, Clexane 4000UI 0, 4 ml, 1 pe zi. Ma doare spatele destul de tare in zona lombara si am găsit cursuri de gimnastica prenatala in apa, la un complex de recuperare medicală. Temperatura apei e de 31 de grade. Credeţi ca as putea participa la aceste cursuri?
4 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa discutati acest lucru cu medicul care va urmareste sarcina si va stie istoricul medical.
O zi placuta!
Este necesar sa discutati acest lucru cu medicul care va urmareste sarcina si va stie istoricul medical.
O zi placuta!
Multumesc! Dar sarcina e in parametri normali si totul e foarte bine din punct de vedere al Dr ginecolog. La mine e o problema de sânge si doream încă o părere din partea unui medic. Încă o data multumesc, dar mi-aţi dat un răspuns general.
Eu cred ca da...31 de grade nu inseamna decat apa calduta.Apa rece este mai periculoasa in cazul tau. Dar intreaba si ginecologul sau hematologul care te are in urmarire.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Clexane in sarcina!!!
- 0profil trombofilie erditara II in sarcina
- 0Ce presupune un consult hematologic?
- 2Trombofilie in sarcina
- 0Trombofilie
- 1Interpretare analiza D-dimeri
- 3Mutatie PAI-1 4G/5G + MTHFR A1298C => probleme cu sarcina?
- 2Trombofilie - tratament cu Fraxiparine?
- 0Sarcina, o mutație trombofilica, hematom
- 0Profil genetic al riscului de trombofilie...rog ajutor
- 0Trombofilie /anticoagulante
- 0Am dureri de ovare și spate(sunt în 5saptamani)
- 1Trombofilie in sarcina
- 0Rezultat MTHFR - Îmi poate spune cineva dacă genele au semnificație clinică pt. sarcină?
Mai multe informații despre: Gimnastica in apa trombofilia si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: