Sarcina oprită din evoluție ?
Buna ziua,
Am 34 de ani și sunt însărcinată in 8 săptămâni și 2 zile. De ieri nu-mi mai simt sânii așa tensionați (asta fiind singurul meu simtom de sarcina). Am fost la primul control pe 4 Decembrie, iar următoarea programare o am pe 18. Sunt panicata pentru ca am citit despre posibila oprire din evoluție a sarcinii. Exista situații in care durerile de sâni s-au diminuat considerabil și totuși sarcina a fost ok ? Mulțumesc.
Am 34 de ani și sunt însărcinată in 8 săptămâni și 2 zile. De ieri nu-mi mai simt sânii așa tensionați (asta fiind singurul meu simtom de sarcina). Am fost la primul control pe 4 Decembrie, iar următoarea programare o am pe 18. Sunt panicata pentru ca am citit despre posibila oprire din evoluție a sarcinii. Exista situații in care durerile de sâni s-au diminuat considerabil și totuși sarcina a fost ok ? Mulțumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
puteti face un test de sarcina din sange care masoare valoarea hormonului de sarcina, acesta creste cand sarcina este in evolutie si scade cand sarcina se opreste din evolutie; tensiunea din sani difera de la persoana la persoana si este greu de spun de ce nu o mai simtiti
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
puteti face un test de sarcina din sange care masoare valoarea hormonului de sarcina, acesta creste cand sarcina este in evolutie si scade cand sarcina se opreste din evolutie; tensiunea din sani difera de la persoana la persoana si este greu de spun de ce nu o mai simtiti
O zi buna,
bună dimineața, sunt intr o foarte mare dilema, am fost ieri la ecograf si mi a spus că se vede sacul gestationaldar nu se vede fătul, doar un lichid in sac.ce sa însemne asta?
Buna ziua,
in cazul in care doagnosticul a fost sac ovular fara embrion inseamna ca sarcina nu este viabila, medical ecografist trebuia sa va explice ce inseamna acest lucru
O zi buna,
in cazul in care doagnosticul a fost sac ovular fara embrion inseamna ca sarcina nu este viabila, medical ecografist trebuia sa va explice ce inseamna acest lucru
O zi buna,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Gravida dar test negativ?
- 2O posibila sarcina?
- 0Simptome de sarcina
- 1Oare sunt însărcinată ?
- 0Sarcină sau nu?!
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 1Sarcina??
- 0Ameteli, respiratie greoaie de la 7 zile
- 1Sarcina
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
- 0Sunt insarcinata???
- 0Sunt insarcinata ?
- 0Scurgere Roz
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
- 3Sarcina in stare incipienta?
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: