Sarcina fara simptome!

Buna seara, mamicilor. Sunt însarcinata in saptamana a 6 a si pana in rezent nu am avut nici sangerari de implant nici ameteli, greturi sau oboseala... Am avut cateva crampe, la inceput, si am avut de 2 ori arsuri pe stomac, nimic excesiv, sanii ma dor putin si sunt sensibil in rest mananc normal, nu sunt constipata... Este Inca prea devreme? Sau trebuie sa ma panichez? Tin sa specific ca Pana in prezent nu am facut nici un fel de control. M-am programat la ginecolog, iar acesta este disponibil doar incepand cu data de 15 februarie... Doar eu trec prin asta?
1 comentarii

Buna Mar1a D1ana,
Observ ca nu ti-a raspuns inca nimeni, Depinde de la femeie la femeie. Nu toata lumea are simptome la fel. Eu de exemplu cand am fost insarcinata, am avut mici simptome dar foarte tarziu, adica undeva dupa 3 luni. Deci nu te panica!
Observ ca nu ti-a raspuns inca nimeni, Depinde de la femeie la femeie. Nu toata lumea are simptome la fel. Eu de exemplu cand am fost insarcinata, am avut mici simptome dar foarte tarziu, adica undeva dupa 3 luni. Deci nu te panica!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2O posibila sarcina?
- 0Posibila sarcina
- 0Mia intirziat menstruatia 7 zile
- 0Simptome de sarcina
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Ajutati-ma - poate fi vorba de o sarcina?...pt k imi doresc copii
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 0Ameteli, respiratie greoaie de la 7 zile
- 0Simptome sarcina dupa 3 zile?
- 0Sarcina aproximativ 4 săptămâni
- 0Menstruație peste sarcina?
- 2Posibila sarcina
- 1Sarcina
- 0Sarcina?
- 0Sunt insarcinata???
- 4Nidatie sau CM
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: