Sarcina fara simptome!
Buna seara, mamicilor. Sunt însarcinata in saptamana a 6 a si pana in rezent nu am avut nici sangerari de implant nici ameteli, greturi sau oboseala... Am avut cateva crampe, la inceput, si am avut de 2 ori arsuri pe stomac, nimic excesiv, sanii ma dor putin si sunt sensibil in rest mananc normal, nu sunt constipata... Este Inca prea devreme? Sau trebuie sa ma panichez? Tin sa specific ca Pana in prezent nu am facut nici un fel de control. M-am programat la ginecolog, iar acesta este disponibil doar incepand cu data de 15 februarie... Doar eu trec prin asta?
1 comentarii
Buna Mar1a D1ana,
Observ ca nu ti-a raspuns inca nimeni, Depinde de la femeie la femeie. Nu toata lumea are simptome la fel. Eu de exemplu cand am fost insarcinata, am avut mici simptome dar foarte tarziu, adica undeva dupa 3 luni. Deci nu te panica!
Observ ca nu ti-a raspuns inca nimeni, Depinde de la femeie la femeie. Nu toata lumea are simptome la fel. Eu de exemplu cand am fost insarcinata, am avut mici simptome dar foarte tarziu, adica undeva dupa 3 luni. Deci nu te panica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Un raspuns va rog frumos
- 0Oare as putea fi insarcinata ?
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Sarcină sau nu?!
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 2As avea ceva sanse sa fiu insarcinata ?
- 0Răspundeți - simptome sarcina
- 0Se poate sa fiu gravida ?
- 0Sarcina?
- 2Sarcina?
- 0Sarcina?
- 0Sunt insarcinata ?
- 0Pot fi gravida?
- 0Sa fie sarcina?
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: