sarcina gemelara sau nu?

Buna ziua!!sunt noua pe acest blog...si am intrat si eu sa imi spun problema mea!!!...sunt insarcinata a 2'a oara in 7 saptamani!la 6 sapt...la ecografia transvaginala am vz un singur embrion in toata splendoarea lui!...dorind ink o parere de la un alt ginecolog...am fost aseara...pt ink o parere.si mi'a facut ecografie abdominala la care dansa spune k se vede o sarcina gemelara!!!...si k cel mai sigur se va vedea la ecografie transvaginala!...nevrand sa ii spun k eu am facut eco transvaginal cu cateva zile in urma!!!...se poate modifica embrionul de la o sapt la cealalta?????multumesc...astept raspuns!!
2 comentarii

Buna ziua,
Intrucat sarcina este inca mica, exista posibilitatea de a nu se vedea inca de la inceput. Repetarea ecografiei transvaginale va poate da un raspuns mai clar.
O zi placuta!
Intrucat sarcina este inca mica, exista posibilitatea de a nu se vedea inca de la inceput. Repetarea ecografiei transvaginale va poate da un raspuns mai clar.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 3ecografie transvaginala
- 4Cind se poate detecta sarcina prin ecografie transvaginala?
- 4interpretare ecografie
- 3Sarcina gemelara 8 saptamani, una oprita in evolutie la 6 saptamani
- 1pastile in timpul sarcini
- 0interpretare RMN
- 1ecograf transvaginal
- 1rezultat ecografie, rog explicaţii în termeni uzuali
- 1Ecografie transvaginala?
- 0Sarcina gemelara sau nu?
- 1avort spontan
- 7Avort la 7 luni?
- 0Cum ați ajuns sa duceți o sarcina multipla?
- 0Sarcina sau menopauza?
- 0O interpretare scurta VA ROG! ecografie transvaginala
- 0La radiografie abdominala se vedea fatul daca era sa fiu insarcinata?
- 0Saptamana 11 de sarcina(prima sarcina si gemelara)
- 3Rezultat ecografic grav?
Mai multe informații despre: Sarcina gemelara ecografia transvaginala sarcina saptamana 7
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: