Ecografie transvaginala?
Buna seara,
Trebuia sa imi vina cilcul acum cateva zile. Eu si sotul meu incercam sa facem un copil asa ca am facut un test acasa si a iesit pozitiv.
Dar am vrea sa confirmam. Pentru asta am inteles ca putem face o ecografie transvaginala dar dupa calculele mele ar trebuii sa am cam 3 saptamani si 2 zile. Din cate am citit doar dupa 6 saptamani am putea vedea la acea ecografie.
Este adevarat? Se merita sa fac acest test? Sau doar irosim bani si nu vom afla nimic acum?
Multumesc
Trebuia sa imi vina cilcul acum cateva zile. Eu si sotul meu incercam sa facem un copil asa ca am facut un test acasa si a iesit pozitiv.
Dar am vrea sa confirmam. Pentru asta am inteles ca putem face o ecografie transvaginala dar dupa calculele mele ar trebuii sa am cam 3 saptamani si 2 zile. Din cate am citit doar dupa 6 saptamani am putea vedea la acea ecografie.
Este adevarat? Se merita sa fac acest test? Sau doar irosim bani si nu vom afla nimic acum?
Multumesc
1 comentarii
Test din sange. Sunati la ginecolog si intrebati unde sa y mergeti sa va recolteze sau faceti alt test de sarcina de la alta firma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chiuretaj
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 4o pată roşie între labiile mici care sângerează şi câteodată ustura
- 0interpretare eco intravaginal
- 0interpretare RMN
- 1ecograf transvaginal
- 4formatiune ovar
- 2ecografie transvaginala la postmenopauza
- 0Ecograf si virginitate
- 0Sarcina sau menopauza?
- 0Ecografie transvaginala
- 0Interpretare ecografie transvaginala
- 0O interpretare scurta VA ROG! ecografie transvaginala