ecografie transvaginala
buna ziua, mi-am facut papanicolau si secretia si au iesit ok. medicul m-a trimis si la eco transvaginala - e prima data pt mine. as dori sa stiu cum e aceasta eco, doare, cat dureaza etc si ce poate sa iasa la aceasta eco. adica - daca au iesit ok celelalte rezultate, poate iesi ceva la eco ?
multumesc
multumesc
3 comentarii
Buna,
Ecografia transvaginala nu doare, doctorul iti va introduce respectivul instrument imbracat intr-un prezervativ in vagin si cam atat. Il va misca spre dreapta pentru a observa ovarul drept, si spre stanga de asemenea.. Si.. cam atat..
Cu privire la cea de-a doua intrebare si anume daca se poat gasi ceva in neregula la ecografie desi rezultatele la analize au iesit in regula, raspunsul este DA, pentru ca sunt doua teste diferite care arata lucruri diferite.
Ecografia dureaza destul de putin, 5 min sa zicem, depinde daca sunt sau nu probleme, un lucru e cert, nu ai de ce sa iti faci griji, nu doare.
Ecografia transvaginala nu doare, doctorul iti va introduce respectivul instrument imbracat intr-un prezervativ in vagin si cam atat. Il va misca spre dreapta pentru a observa ovarul drept, si spre stanga de asemenea.. Si.. cam atat..
Cu privire la cea de-a doua intrebare si anume daca se poat gasi ceva in neregula la ecografie desi rezultatele la analize au iesit in regula, raspunsul este DA, pentru ca sunt doua teste diferite care arata lucruri diferite.
Ecografia dureaza destul de putin, 5 min sa zicem, depinde daca sunt sau nu probleme, un lucru e cert, nu ai de ce sa iti faci griji, nu doare.
multumesc mult pt raspuns! ce anume poate aparea la eco? ma refer la chestii urate, care sa necesite operatii etc..
Pot sa apara de exemplu chisturi ovariene care sunt foarte intalnite insa daca tu te simti bine si menstruatia vine regulat, nu ai nici un fel de dureri in zona ovarelor mai mult ca sigur nu se va gasi nimic in neregula nici la ecografie. Stai linistita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 2Buletin ecografie
- 2chiuretaj
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 5ecografie transvaginala la o virgina
- 4interpretare ecografie
- 3col uterin lezionat (lezat) desi la ecografie transvaginala a fost ok !
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 0interpretare RMN
- 2ecografie transvaginala la postmenopauza
- 0Ecografie-punct alb
- 0Probleme medicale ginecologice
- 0Sarcina sau menopauza?
- 0Ecografie transvaginala
- 0Interpretare ecografie transvaginala
- 0Ecografie transvaginala foarte ciudata !
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: ecografia transvaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: