Avort la 7 luni?
AM o prietena care are gemeni si este in 7 luni, am gasi un doctor bun pentru un avort? Banii nu sunt o problema.e o situatie mai delicata din pacate, oare la privat?
7 comentarii
Avortul inseamna crima si tu ajuti pe cineva sa faca o crima. Intra pe pagina Avortul Facebook si vezi la prima postare cum arata un copil la 7 luni. Toate organele sunt formate. Are maini, picioruse, cap, degete, gura, nas. Prin avort li se rup in bucati toate aceste organe. Mai bine ii naste si ii da la adoptat daca nu ii poate creste. Sunt atatia oameni care cauta sa adopte.
Stiu, dar unul din ei a murit si o sa l omoare si pe celalalt, ii pune viata in pericol, are nevoie urgent de cineva sa o ajute,
Nu se poate sa il nasca pe cel viu prin cezariana? Avortul e o operatie in orb. Il omoara si pe cel viu. Sunt atatia copii care s-au nascut prematur si au supravietuit. Sa mearga la maternitate.
Ii este frica, i s a recomandat de la gino sa faca avort pentru ca celalalt poate avea malformatii:(
:( Nu e bine... Sa fie mai curajoasa. E mamica lui. Daca e sa moara sa il lase sa moara de moarte naturala ca nu rezista la incubator, nu sa il cioparteasca.
O sa incerc sa mai vorbesc cu ea..merci de sfaturi
Pentru putin. Ne rugam ca totul sa fie bine pentru aceasta mamica. Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Chiuretaj, sarcina gemelara
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 3Sarcina gemelara 8 saptamani, una oprita in evolutie la 6 saptamani
- 2sarcina gemelara sau nu?
- 0Sarcina gemelara sau embrioreductie?
- 0Sarcina gemelara sau nu?
- 1avort spontan
- 0Cum ați ajuns sa duceți o sarcina multipla?
- 0Insarcinata la 15 ani cu gemeni
- 0Avort incomplet al unuia dintre gemeni
- 0Sunt însărcinată in 6 săptămâni cu gemeni ! copii nu se dezvolta...
- 0Saptamana 11 de sarcina(prima sarcina si gemelara)
Mai multe informații despre: Sarcina gemelara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: