Sarcina?:|
Buna.Am si o eu o intrebare care va poate parea mai mult sau mai putin absurda.In urma unui petting...care a implicat si penetratea organulelor genitale..el stand deasupra ei si simuland actul sexual, amandoi imbracati nu doar boxeri, ci si jeans..daca a ejaculat exista riscul unei sarcini?
As vrea sfatul /raspunsul unui medic.
Urgent!
Multumesc!
As vrea sfatul /raspunsul unui medic.
Urgent!
Multumesc!
11 comentarii
pun acesta intrebare deoarece am citit pe mai multe site-uri..ca in urma ejaculrii...ar putea sa treaca si prin diferite tipuri de materiale..iar daca intra in contact cu acel lichid alb...ar putea duce la consecinte mai grave.Astept raspuns urgent!
Multumesc
Multumesc
Stimata domnisoara,
Daca jeansii au capse de cupru acest lucru este putin probabil caci cuprul este folosit si la sterilet si are un efect antispermic.
In plus daca jeansii sunt de la firmele Diesel, Levis si DG si inca 10 de firme acest lucru este exclus caci vopseaua folosita la vopsirea materialului este antispermica.
Nasa a conceput inca din anii 70 un program electronic de calculat sansa de viata si puterea de patrundere a spermatozoizilor in diferite conditii si la diferite materiale.
De la tampon si jeansi, pana la chiloti de tabla si costume de cosmanaut caci in navetele spatiale cosmonautii nu se pot abtine de la masturbatie iar spermatozoizii zboara prin aer de la lipsa gravitatiei si mai exista des si cosmonauti de sex feminin in plina putere de reproducere.
In plus NASA vroia sa fie sigura ca spermatozoizii nu se vor pierde in spatiu la deschiderea navetei ca nu cumva sa se ajunga ca rasa umana se pericliteze si alte planete inca pasnice.
Daca ai spalat insa jeansii de prea mult ori s-ar putea ca efectul aceste sa se duca.
Daca imi spui cate capse au jeansii tai si ce marca sunt si ce ce detergent i-ai spalat si de cate ori pot calcula probabilitatea ca unul sau mai multi spermatozoizi sa ramana activi dupa strapungerea materialului pe drumul lui in cautarea organelor genitale.
Daca jeansii au capse de cupru acest lucru este putin probabil caci cuprul este folosit si la sterilet si are un efect antispermic.
In plus daca jeansii sunt de la firmele Diesel, Levis si DG si inca 10 de firme acest lucru este exclus caci vopseaua folosita la vopsirea materialului este antispermica.
Nasa a conceput inca din anii 70 un program electronic de calculat sansa de viata si puterea de patrundere a spermatozoizilor in diferite conditii si la diferite materiale.
De la tampon si jeansi, pana la chiloti de tabla si costume de cosmanaut caci in navetele spatiale cosmonautii nu se pot abtine de la masturbatie iar spermatozoizii zboara prin aer de la lipsa gravitatiei si mai exista des si cosmonauti de sex feminin in plina putere de reproducere.
In plus NASA vroia sa fie sigura ca spermatozoizii nu se vor pierde in spatiu la deschiderea navetei ca nu cumva sa se ajunga ca rasa umana se pericliteze si alte planete inca pasnice.
Daca ai spalat insa jeansii de prea mult ori s-ar putea ca efectul aceste sa se duca.
Daca imi spui cate capse au jeansii tai si ce marca sunt si ce ce detergent i-ai spalat si de cate ori pot calcula probabilitatea ca unul sau mai multi spermatozoizi sa ramana activi dupa strapungerea materialului pe drumul lui in cautarea organelor genitale.
O chestie insa nu am prea inteles: cum poti sa penetrezi organele genitale cu jeansi si boxerii imbracati ?
"In urma unui petting...care a implicat si penetratea organulelor genitale.., amandoi imbracati nu doar boxeri, ci si jeans" "
"In urma unui petting...care a implicat si penetratea organulelor genitale.., amandoi imbracati nu doar boxeri, ci si jeans" "
stii vreau un raspuns serios..
cum?
mimand un act sexual imbracati...atat el cat si eu.
sunt jeansi normali...nu Levis, Diesel, Dg, CK..sau altele..
oricum..nu cred ca ai inteles..
cum?
mimand un act sexual imbracati...atat el cat si eu.
sunt jeansi normali...nu Levis, Diesel, Dg, CK..sau altele..
oricum..nu cred ca ai inteles..
din cauza lipsei de informatie ajung atatia in situatii nedorite, , ,
PS:.am doar 17 ani..si nu mi-am inceput viata sexuala...nu prea ma pricep in domeniu..deci nu cunosc foarte multe despre aceasta ! am intrebat.pentru ca am citit tot felul de lucruri pe diferite site-uri.si numai stiu ce sa cred.Sincer vreau un raspuns serios.
PS:.am doar 17 ani..si nu mi-am inceput viata sexuala...nu prea ma pricep in domeniu..deci nu cunosc foarte multe despre aceasta ! am intrebat.pentru ca am citit tot felul de lucruri pe diferite site-uri.si numai stiu ce sa cred.Sincer vreau un raspuns serios.
e imposibil să rămâi gravidă aşa
dadiana..fara cea mai mica intentie de a-mi bate jok, ca si Scarface, nici eu nu inteleg cum s-a produs penetrarea prin blugi..:l.Eu prin termenul de "penetrare" definesc patrunderea penisului in vagin.A intrat cu tot cu blugi in vagin sau...cum..?Ca eu chiar nu inteleg...Ca daca penisul n-a iesit din blugi...nu prea vad cum s-a produs penetrarea..
draga dadiana, , nici partenerul tau nu stie raspunsul?atunci de ce nu simulati actul sexual mai tarziu..dupa 20 de ani si dupa ce studiati o carte in domeniu...?felicitari pt rasp dat ( scarface si morena).
bine..poate m-am exprimat gresit.nu gaseam alt termen...
"penetrare".de fapt cred ca a fost mai putin de atat...
nu s-a ajuns acolo..cred ca nu m-am facut inteleasa...greseala mea..
sincer ma speriasem..dupa ce-am citit tot felul de lucruri, ,
"penetrare".de fapt cred ca a fost mai putin de atat...
nu s-a ajuns acolo..cred ca nu m-am facut inteleasa...greseala mea..
sincer ma speriasem..dupa ce-am citit tot felul de lucruri, ,
dadiana, pe net gasesti o gramada de articole legate de sex, si vorbesc de articole de specialitate.Dar mergi la medicul de familie sau la un medic de planificare familiala si ei te pot sfatui mai bn.La ei ai primi niste sfaturi avizate si au obligatia de a pastra confidentialitatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27rh negativ in sarcina
- 3cand se poate vedea o sarcina?
- 6sarcina si epilepsia...mai pot avea un copil?
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 4Sunt insarcinata! Imi e foarte frica sa fac chiuretaj
- 12radiografie la mana in primul trimestru de sarcina
- 73trombofilia si sarcina?
- 5fibrom uterin si sarcina - exista sanse?
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 5vizibilitatea sarcinii
- 5revin cu rinita dobandita in sarcina
- 37Poate fi gravida?
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 1scleroza multipla si sarcina
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 1Muşcătura de pisica in sarcina
Mai multe informații despre: sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational