de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
sunt ingrijorata.mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani mi e frica sa nu am ceva sa sa fiu insarcinata pt ca am avut relatii sexuale cu prietenu meu.nu stiu de ce pentru ca nu mi s a mai intamplat pana acum...as vrea un raspuns.
10 comentarii
Depinde de varsta.Daca esti la o varsta cand dereglarile sunt normale, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.Daca menstruatia e la fel ca de obicei, atunci nu cred ca e o posibila sarcina.In primele luni, e posibil sa ai sangerari asemanatoare unei menstruatii, dar care dureaza mai putin. Dc nu iti faci un test?
poi am 19 ani.si relatiile pe care le am avut au fost tot timpu protejate.nu stiu daca sunt doar sangerari pt ca menstruatia ma tinut cam 1 sapt jumate.
atunci eu zic ca poti sta linistita.daca crezi ca o sa te simti mai bine, fati un test. desi eu zic ca sunt sanse minime sa fii. oricum, linistestete, sangerarile din primele luni ale sarcinii nu tin asa mult.
pup
pup
aprox 2 zile.dar atunci cand ai acele sangerari, iti dai seama ca ceva nu e in regula. nu ai dureri premenstruale, culoarea e diferite, nu are acel miros specific, ceea ce nu e cazul tau.
tiam spus, cred ca poti sta linistita. exista multe motive care deregleaza menstruatia.
tiam spus, cred ca poti sta linistita. exista multe motive care deregleaza menstruatia.
atunci poate e vorba doar de o raceala cam "rea" pt ca acum mi sa cam intamplat la fel.
buna! am o intrebare si as vrea sa va rog sa-mi raspundeti cat se poate de urgent ! am infectie urinara si mi-a venit menstruatia cu o saptamana mai devreme si nu ma tinut decat 2 zile. vreo posibilitate sa fie de la raceala sau de la altceva? nu am avut dureri premenstruale, decat dureri de spate si de obicei ma durea burta ff tare.multumesc.
Buna seara ! Si mie mi-a venit stopul mai repede cu cateva zile. Tin sa mentionez ca imi vine neregulat de cand am luat pilula de a doua zi ( in mai 2010 daca imi aduc bine aminte). Duminica am avut contact sexual cu prietenul meu neprotejat.
Buna ziua am si eu o problema menstruala luna asta mea venit ciclu cu mult mai deveme Dar nu am mai avut acele simtome de din ainte adica dureri de burta de spate si sanii intariti. In schimb cu 2zile inainte sa imi vina am avut dureri groaznice de cap starii de voma si durere stomagala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 7menstruatie?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 6ciclul menstrual mai devreme
- 2Menstruatie neregulata
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 10menstruatie...substanta ca un gel.
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Nu știu ce controale as putea sa fac
- 1Probleme cu menstruația
Mai multe informații despre: Menstruatia Tulburarile menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: