Greata si discomfort
Buna ziua, de aproximativ o saptamana am episoade de greata, simt o senzatie ca atunci cand mi-ar veni sa vărs.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
1 comentarii
Sunt necesare investigatii. Va recomand sa apelati la un medic gastroenterolog
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 4durere de stomac si stare de greata
- 9Durere in piept
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 8interesant
- 10Am nevoie de un sfat...
- 1greata si lipsa poftei de mancare
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 10Ameteli, greturi etc
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 0Rog ajutor! Greata permanenta.
- 0Cauze senzație de vomă si febră doar seara
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: