Greata si discomfort
![Andrew K.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, de aproximativ o saptamana am episoade de greata, simt o senzatie ca atunci cand mi-ar veni sa vărs.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sunt necesare investigatii. Va recomand sa apelati la un medic gastroenterolog
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 0greata, tremuraturi ale mainilor, iritabilitate...
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 5Greturi dimineata
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 0Usturimi si greata
- 1mancarimi si greturi
- 1Stare continua de greata
- 1Greata la fiecare masa
- 3Ajutati-ma urgent, va rog! senzatie de greata
- 1Greata fara a putea vomita
- 0Pangastrita congestiva
- 11Stare de greata/stomac plin
Mai multe informații despre: Greata