Greata si discomfort

Buna ziua, de aproximativ o saptamana am episoade de greata, simt o senzatie ca atunci cand mi-ar veni sa vărs.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
1 comentarii

Sunt necesare investigatii. Va recomand sa apelati la un medic gastroenterolog
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 8sangerari rectale
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 0stari de greata, cauza?
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 5Greata, somnolenta si cascat
- 9sa fie de la anxietate?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 4Greata si scadere in greutate
- 0O posibilă sarcina?
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 3Greata cronica
- 0Cauze senzație de vomă si febră doar seara
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: