sangerari nazale dese
buna... de o saptamana imi sangereaza nasul si de 2 ori pe zi in specil noaptea. in fiecare dimineata ma trezesc cu sange langa nari.mentionez ca in aceasta iarna am avut de 2ori sinuzita care nu au trecut deloc usor nu stiu daca are vreo importanta dar la analizele de sange mi'au iesit linfocitele 37.7% valori normale( 40-50).iar fibrinogenemie 24mg/dl valori normale (200-400 mg/dl) analizele au fost facute in luna martie.
3 comentarii
Folosirea prelungita a unui produs cu aplicare topica poate da loc la fenomene de sensibilizare. Pacientii cu boli cardiovasculare si in special la hipertensivii care folosesc decongestionante nazale trebuie din timp in timp sa consulte medicul.
Folosirea prelungita a preparatelor care contin vasoconstrictoare poate altera functionarea normala a mucoasei nazale si a sinusurilor paranazale ducand pana la dependenta de medicament. Repetarea aplicarii pe perioade lungi poate deveni periculoasa. Nu utilizati produsul in orice caz mai mult de 4 zile.
Folosit mai mult timp poate duce la sangerari, distrugand capilarele.
Folosirea prelungita a preparatelor care contin vasoconstrictoare poate altera functionarea normala a mucoasei nazale si a sinusurilor paranazale ducand pana la dependenta de medicament. Repetarea aplicarii pe perioade lungi poate deveni periculoasa. Nu utilizati produsul in orice caz mai mult de 4 zile.
Folosit mai mult timp poate duce la sangerari, distrugand capilarele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerari nazale
- 2ulceratii ale mucosei nazale
- 3care poate fi diagnosticul... rog e ffff urgent..
- 4sangerari din nas asa din senin
- 3cateodata ii curge sange din nas cand sufla nasul
- 3Epistaxis, fetita 5 ani
- 1sangerari nazale in gat
- 1epistaxis bilateral la copil 5 ani
- 4epistaxis copil 5 ani si 9 luni
- 2Curge sange pe gat
- 3sange din nas la copil
- 18Pt. d-ul dr. Flueraru din Pascani
- 0Hemoragie nazala
- 1Sangerari nazale la copil de 2 ani
- 3Singerari nazale