sangerari din nas asa din senin
Am 21 de ani si acum cateva luni a inceput sa imi curga sange din nas asa din senin, astazi stand la masa sa mananc ma trezesc ca imi curge sange din nasa!Imi puteti spune ce poate fi !
4 comentarii
Asta ar putea fi cauza cresterii tensiunii.Ce tensiune ai?Daca nu ai si alte simptome nu cred ca este vorba de ceva cerebral.
SINGERAREA DIN NAS SE NUMESTE EPISTAXIS, HTA IN CAZ K AI TENSIUNE SI INFLAMATOR IN URMA UNEI 'RACELI'.NU AR FI RAU SA TE VADA UN ORL-IST
Ar fi bine sa mergi la medicul de familie si sa faci si niste investigatii biochimice screening: hemoleucograma cu formula leucocitara, trombocite, glicemie, uree, creatinina, TGP, TGO, examen sumar urina, eventual coagulograma; Numai bine
Buna ziua. Am 18 ani iar de 2-3 zile imi curge sange din nas. Nu am mai avut probleme de acest fel. In iarna am cazut de vreo 2 ori lovindu-ma destul de tare la cap. Am facut radiografie neavand nimic. Acum sunt putin racit si nu stiu de ce dimineata cand imi suflu nasul gasesc sange. M-am mai speriat si atunci cand am facut treaba mare pe hartie era sange... nu stiu ce sa cred. Imi poate raspunde cineva? va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sangerari nas frecvente
- 2de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
- 3sangerare nazala din senin
- 3cateodata ii curge sange din nas cand sufla nasul
- 3sangerari nazale matinale
- 1hemoragie nazala
- 16hemoragie bebelus
- 3sangerari nazale dese
- 6Frica de a nu pati ceva grav sau efectele indelungate a consumului de alcool
- 1limba si buze amortite si sangerari nazale
- 6Dureri insuportabile dupa operatie la maxilarul drept, ma ustura ochii