sangerari dupa intrerupere anticonceptionale miligest
Am inceput sa iau miligest in prima zi a ciclului menstrual, adica in 5 noiembrie, dar in 11 noiembrie le-am intrerupt deoarece aveam greturi si ma simteam foarte rau, dar si datorita faptului ca nu se mai opreste sangerarea, astazi in 13 in continuare sangerez. E normal? Cans se opreste sangerarea, daca eu nu nai iau nici miligest?
3 comentarii
Buna ziua in primul rand vreau sa intelegeti ca anticonceptionalele sunt hormoni care nu e ok sa ii luam si intrerupem asa cum ati facut dv! V-ati produs o dereglare hormonala si prob ca de aceea sangerati! Cel mai probabil dc nu exista alte probleme se va opri sangerarea, dar tb sa ca protejati cu alta metoda dc nu creti sa ramaneti gravida! O zi buna
Multumesc pt. raspuns. Stiu ca nu e bine sa la intrerup, dar ma simteam ft rau, si in loc sa se incheie menstruatia, din contra incepusem din nou sa am sangerari. E deja a 9 zi si eu am inca sangerari. Cate zile poate sa mai dureze? Ca o menstruatie normala?
Sangerarile cu care te confruntai in timp ce luai pilulele se numesc spotting si erau absolut normale in primele 3 luni. Puteai sa ai sangerari in fiecare zi in prima luna de pilule si nu trebuia sa te ingrijorezi. Cat despre starile de rau, iarasi erau normale, scrie si in prospectul orcarui anticonceptional : stari de voma, dureri de cap, tensiune la nivelul sanilor, etc.
La 3 zile de la intreruperea pilelor va veni din nou menstruatia ( 14 noiembrie). Considera acea zi ca noua data de menstruatie.
Pilulele NU se intrerup niciodata pe parcursul unui blister, odata ce ai inceput sa le iei continui sa ti le administrezi pana la finalul blisterului.
Acum ti se modifica data menstruatiei si poti face chiar si chist ovarian intrucat te confrunti cu o dereglare hormonala.
Pe viitor nu mai intrerupe tratamentul, starile de rau dispar la un moment dat insa in primele 3 luni sunt normale.
La 3 zile de la intreruperea pilelor va veni din nou menstruatia ( 14 noiembrie). Considera acea zi ca noua data de menstruatie.
Pilulele NU se intrerup niciodata pe parcursul unui blister, odata ce ai inceput sa le iei continui sa ti le administrezi pana la finalul blisterului.
Acum ti se modifica data menstruatiei si poti face chiar si chist ovarian intrucat te confrunti cu o dereglare hormonala.
Pe viitor nu mai intrerupe tratamentul, starile de rau dispar la un moment dat insa in primele 3 luni sunt normale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sangerare dupa contact sexual
- 4sangerari vaginale reduse cantitativ
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 3Sunt insarcinata in 9 saptamani si am tot avut probleme cu sangerarile
- 3sangerarea la persoanele invarsta
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 0Eliminare sange pe timpul noptii(pe lenjeria intima).
- 8Sangerari Vaginale
- 5sangerari dupa postinor
- 0sangerari vaginale
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 3Menstruatie sau sangerare?
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 5sangerari dupa actul sexual
- 3Sangerari dupa doua zile de la contactul sexual
- 2sangerari in afara ciclului menstrual
- 3sangerari -microgynon
- 1sangerare usoara