Eliminare sange pe timpul noptii(pe lenjeria intima).

28-01-2011
Iulian11305
Nu este medic/terapeut
Iulian11305
Salutare.
Ceva foarte ciudat mi s-a intamplat noaptea trecuta. Cand m-am trezit de dimineata am gasit pe lenjeria intima o pata foarte mare ce pare a fi o pata de sange deoarece nu are nici un miros, are culoare rosu-maroniu si nu vad ce altceva ar putea fi. Pata era localizata in partea din fata, adica in dreptul penisului. Ce este ciudat este ca piele era aproape perfect curata, mai putin o mica pate pe testicole. Asta ma face sa cred ca aceasta "secretie" sau "sangerare" ar fi iesit direct din penis si asa a fost absorbita de lenjeria intima fara sa lase prea multe urme pe piele.
Mentionez ca nu am dureri la urinare, nu am urinat cu sange si nimic neobisnuit nu s-a intamplat in ultimele zile, poate doar faptul ca ma simt cam obosit, dar asta mi se intampla destul de des, si anume sa am perioade de oboseala timp de cateva zile, deci nu e nimic iesit din comun.
Ar mai fi de zis ca acum cateva luni am avut ceva probleme legate de hemoroizi, pe care le-am tratat cu un unguent. Dar oricum, acel sange nu cred ca avea cum sa iasa pe anus deoarece pata de sange(cred ca era sange) era localizata in partea din fata, iar in spate(in dreptul anusului) nu era nimic.
Ce as dori sa stiu este ce ar putea fi in spatele acestor simtome.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •