sangerari in afara ciclului menstrual
buna seara, mama mea in varsta de 48 ani spune ca are sangerari in afara menstruatiei, nu abundente, doar cat s-ar pata lenjeria intima, acestea au o culoare urata, ce poate fi? au legatura cu menopauza? va multumesc
2 comentarii
Buna ziua ! Avand in vedere varsta mamei cauzele de sangerare cele mai frecvente sunt: dereglarile hormonale premenopauza! Dar daca miroase urat poate sa fie si infectie sau uter cu fibroame si polipi! Cel mai bine este ca mama dv sa consulte un medic ginecolog si faca niste analize si o ecografie transvaginala!
buna ziua ! in noiembrie am inceput sa iau anticonceptionale cu acordul medicului ca vroiam sa slabesc cateva kg inainte de a ramane insarcinata si le-am luat doar doua saptamani apoi am uitat vreo doua zile sa le iau si mia venit ciclu dar foarte putin si am continuat sa iau peste apoi m-am oprit in decembrie mia venit decat o zi iar in ianuarie mia venit vreo 9 zile dupa care sa oprit dupa doua zile a inceput din nou si de atunci in continuu o luna si si 4 zile sunt in spania si doctora mia prescrisAMCHAFIBRIN 500mg dar tot nu sa intrerupt am facut ecografie la urgente si mia zis ca nu am nimic in neregula doar un chist foarte mic la ovarul drept acum doct mia datPROGEFFIK100MG si analize de sange si papanicolau dar le am tocmai in martie imi este putin teama ca nu stiu din ce cauza este si nu pot sa mai rezist cu sangerarea asta sunt si balonata si ma doare si burta putin jos va rog sa imi spuneti daca progeffic nu stiu cum se numeste in ROMANIA MA AJUTA SA IMI INTRERUPA SANGERAREA MULTUMESC FRUMOS
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretia vaginala anormala+sangerari
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 6imi este teama oare am cancer?
- 3sangerarea la persoanele invarsta
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 6o posibila sarcina?
- 12avort spontan, infectie, sangerari in cantitati mici
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 3Sangerare cu Yasmin
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 3sangerari vaginale
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1De vreo 3 zile am sangerari cand mai usoare cand mai abundente
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 140Sangerari in sarcina - hematom, zona de decolare - Grup de Suport
- 0De ce sangerez inainte de menstruatie?
Mai multe informații despre: sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: