sangerarea din pauza de 7 zile

29-09-2007
dana_86
Nu este medic/terapeut
dana_86
Am o intrebare:daca anticonceptionalele sunt luate corect (nu depasesc 12 ore fara sa le iau in cazul in care uit o pilula) si sangerarea apare, exista posibilitatea de a fii insarcinata?Este sangerarea din pauza de 7 zile un semn ca nu sunt insarcinata?Pot sta linistita?Este posibil sa am sangerare regulata timp de 2-3 luni la rand si totusi sa fiu gravida?Multumesc anticipat pt raspuns
3 comentarii
0
30-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Anticonceptionalele luate corect ofera o protectie in jur de 98 %.
2. Da, snagerarea din pauza de 7 zile este un semn ca nu ati ramas gravida
3. Deci, puteti sta linistita
4. Este extrem de improbabil. Am vazut si auzit atatea, incat termenul de "imposibil" l-am exclus de la utilizare.
0
14-10-2007, ora 00:00
ingrijorata
Nu este medic/terapeut
ingrijorata
Ce sa fac?Dupa o pauza de 2luni de luat lo-femenal mi-au aparut sangerari si nu doar simple pete.Il administrezde 2ani si nu am avut probleme.Mi sa spus sa astept sa termin folia, caci poate imi trece, dar imi e teama sa le mai iau.Va rog sa-mi raspundeti.
0
14-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este foarte probabil ca aceste sangerari sa dispara de la sine. Este un inconvenient care apare deseori la inceperea tratamentului sau la reluarea lui dupa o pauza. Nu mai faceti pauze in viitor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •