Sangerarea de privatie
Buna ziua,
Am avut un accident in timpul actului sexual-s-a rupt prezervativul.Eram in a 4-a zi de menstruatie. In urma sfatului unui medic ginecolog, am luat primele 4 pastile de Rigevidon a doua zi dupa eveniment si urmatoarele 4 dupa 6 ore. Anul acesta s-a mai intamplat acelasi lucru in urma cu 4 luni. Pana acum nu am avut nicio problema cu aceasta metoda dar acum, dupa 3 zile de terminarea ciclului menstrual a aparut din nou sangerarea abundenta, asemanatoare ciclului menstrual doar ca este de o culoare mai deschisa, o densitate mult mai mica si are mici cheaguri de sange de culoare rozalie. As dori sa stiu daca este normal si daca da, cat se presupune ca ar trebui sa dureze?
Informatii suplimentare: Ciclul meu menstrual este neregulat, se intampla sa intarzie si 2-3 luni (rar) si dureaza 7 zile. Nu am avut nicio sarcina pana acum iar in urma controalelor ginecologice s-a dovedit ca nu sufar de nicio afectiune care sa cauzeze intarzierea sau dereglarea ciclului menstrual doar un deficit de estrogen care, teoretic, a fost reglat acum 4 ani. Nu folosesc alte metode contraceptive inafara de prezervativ.
Va multumesc anticipat.
Am avut un accident in timpul actului sexual-s-a rupt prezervativul.Eram in a 4-a zi de menstruatie. In urma sfatului unui medic ginecolog, am luat primele 4 pastile de Rigevidon a doua zi dupa eveniment si urmatoarele 4 dupa 6 ore. Anul acesta s-a mai intamplat acelasi lucru in urma cu 4 luni. Pana acum nu am avut nicio problema cu aceasta metoda dar acum, dupa 3 zile de terminarea ciclului menstrual a aparut din nou sangerarea abundenta, asemanatoare ciclului menstrual doar ca este de o culoare mai deschisa, o densitate mult mai mica si are mici cheaguri de sange de culoare rozalie. As dori sa stiu daca este normal si daca da, cat se presupune ca ar trebui sa dureze?
Informatii suplimentare: Ciclul meu menstrual este neregulat, se intampla sa intarzie si 2-3 luni (rar) si dureaza 7 zile. Nu am avut nicio sarcina pana acum iar in urma controalelor ginecologice s-a dovedit ca nu sufar de nicio afectiune care sa cauzeze intarzierea sau dereglarea ciclului menstrual doar un deficit de estrogen care, teoretic, a fost reglat acum 4 ani. Nu folosesc alte metode contraceptive inafara de prezervativ.
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna Ana.S, dozele mari de hormoni pot sa iti deregleze si mai rau ciclurile menstruale si nu sunt recomandate ca metoda contraceptiva regulata. Daca prezervativul nu este o metoda adecvata poti folosi anticonceptionale regulat.
As recomanda un test de sarcina pentru sangerarea pe care o mentionezi, putin probabil sa fie pozitiv, dar este o posibilitate care trebuie exclusa.
As recomanda un test de sarcina pentru sangerarea pe care o mentionezi, putin probabil sa fie pozitiv, dar este o posibilitate care trebuie exclusa.
Multumesc frumos. Am sa fac unul. Din cate stiu se face dupa doua saptamani de la incident.Corectati-ma daca gresesc. Inca o data multumesc.
Ideal la 3 saptamani de la contact sau 1 saptamana de intarziere a menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 7contraceptia de urgenta
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 3Putin disperata
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 0Prezervativ rupt
- 7Rupt prezervativ in timpul sexului anal
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Ajutor! S-a rupt prezervativul!
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
- 2Sunt insarcinata?
- 7Problema in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: prezervativul rupt