Sangerare vaginala intre nenstruatii, durere burta
Buna ziua, am 32 ani, o nastere naturala.
De regula am avut mereu ciclul regulat, ct de cat.
De o perioada (2 ani) neavand activitate sexuala regulata, dereglarile hormonale sunt la ele acasa.
Ba am dureri inainte de mestruatie, ba nu am.
Ba am sindrom premenstrual urat de tot (psihologic vorbind-stare d enervi maxima, melancolie) ba nu am deloc. Aceste stari de spirit exagerate, le mai am uneori si cand sunt la ovulatie. Dar nu tot timpul. Deci totul e dat peste cap.
Ce am observat este ca se schimba mult simptomele atunci cand am activitate sexuala, am dureri mari de sani, sunt tari si inflamati, iar durerile sunt in puncte fixe dar sunt si peste tot.
Durrerea de sani trece in aprox 1 saptamana insa ma confrunt acum cu o sangerare vaginala ciudata si eu nu am avut asa ceva niciodata.
Am 3 saptamani de la ultima menstruatie iar sangerarea vaginala si durerea de sani au inceput in perioada de ovulatie..presupusa perioada de ovulatie.
Cred ca am o infectie vaginala pt ca am o secretie cu miros urat dar mancarimi sau alte simptome nu am deloc.
Am mai avut si o durere usoara, ca aceea din perioada menstruala, ce a tinut putin.
Pana ajung la un control, va rog s ama lamuriti in legqtura cu aceste simptome.
Ultimul control a fost acum 6luni, totul a fost ok, in afara de procesul inflamator general detectat la analiza de col uterin.
Acum 10 ani am avut si o interventie, electrocauterizare pt o rsna pe col. In rest nu prea am avut probleme..grave sau dese, infectii etc.
Multumesc!
De regula am avut mereu ciclul regulat, ct de cat.
De o perioada (2 ani) neavand activitate sexuala regulata, dereglarile hormonale sunt la ele acasa.
Ba am dureri inainte de mestruatie, ba nu am.
Ba am sindrom premenstrual urat de tot (psihologic vorbind-stare d enervi maxima, melancolie) ba nu am deloc. Aceste stari de spirit exagerate, le mai am uneori si cand sunt la ovulatie. Dar nu tot timpul. Deci totul e dat peste cap.
Ce am observat este ca se schimba mult simptomele atunci cand am activitate sexuala, am dureri mari de sani, sunt tari si inflamati, iar durerile sunt in puncte fixe dar sunt si peste tot.
Durrerea de sani trece in aprox 1 saptamana insa ma confrunt acum cu o sangerare vaginala ciudata si eu nu am avut asa ceva niciodata.
Am 3 saptamani de la ultima menstruatie iar sangerarea vaginala si durerea de sani au inceput in perioada de ovulatie..presupusa perioada de ovulatie.
Cred ca am o infectie vaginala pt ca am o secretie cu miros urat dar mancarimi sau alte simptome nu am deloc.
Am mai avut si o durere usoara, ca aceea din perioada menstruala, ce a tinut putin.
Pana ajung la un control, va rog s ama lamuriti in legqtura cu aceste simptome.
Ultimul control a fost acum 6luni, totul a fost ok, in afara de procesul inflamator general detectat la analiza de col uterin.
Acum 10 ani am avut si o interventie, electrocauterizare pt o rsna pe col. In rest nu prea am avut probleme..grave sau dese, infectii etc.
Multumesc!
5 comentarii
Am uitat sa nentionez faptul ca sunt intr o perioada de stres..maxim, fizic si psihologic.
Cred ca sufar si de depresie. Anxietate sigur.
Multumesc!
Cred ca sufar si de depresie. Anxietate sigur.
Multumesc!
Buna ziua. Trebuie facute ecografie intravaginala, Test Papanicolau, analiza secretie pentru a se vedea cauza problemelor.
Pentru anxietate, depresie combinate cu SPM se da Sertralina de la psihiatru. V-ar ajuta.
Sanatate maxima!
Pentru anxietate, depresie combinate cu SPM se da Sertralina de la psihiatru. V-ar ajuta.
Sanatate maxima!
Multumesc pt raspuns.
Ma gandeam ca nu o sa fie nevoie de toate cele 3 analize pt a depista cauza.
Ma gandeam c o fi nevoie doar de eco :D
Fiind recent facute celelalte analizele
O sa merg dar acum am impresia ca mi-a venit menstruatia ca tot sangerez, mai tare ca pana acum.
Pana acum erau doar pete roz, apoi rosu aprins, intermitente. Acume ca in 1a zi de menstruatie.
Astept sa vad cat tine, apoi o sa merg la contro daca nu se opreste.
Ciudat e ca nu mai am simptome de menstruatie..desi nu mereu aveam.
Acum dureri nu am deloc..asta chiar e ciudat.
Mirosul nu mai e iar sanii inflamati inca ii am desi nu mai doar asa tare, decat la atingere.
Ms!
Ma gandeam ca nu o sa fie nevoie de toate cele 3 analize pt a depista cauza.
Ma gandeam c o fi nevoie doar de eco :D
Fiind recent facute celelalte analizele
O sa merg dar acum am impresia ca mi-a venit menstruatia ca tot sangerez, mai tare ca pana acum.
Pana acum erau doar pete roz, apoi rosu aprins, intermitente. Acume ca in 1a zi de menstruatie.
Astept sa vad cat tine, apoi o sa merg la contro daca nu se opreste.
Ciudat e ca nu mai am simptome de menstruatie..desi nu mereu aveam.
Acum dureri nu am deloc..asta chiar e ciudat.
Mirosul nu mai e iar sanii inflamati inca ii am desi nu mai doar asa tare, decat la atingere.
Ms!
Buna ziua.Cu aceeași problema mă confrunt și eu.Luna trecuta mi-a venit menstruația in data de 6 august, iar in data de 19 august am inceput sa sângerez din nou, puțin cantitativ.Am fost la ginecolog am făcut test Papanicolau și ecografie intravaginala și a zis că e totul bine, puțin pereții îngroșați.In septembrie menstruația a venit in data de 9 s-a oprit in data de 15 iar în 17 din nou am inceput sa sângerez.Care ar fii cauza?Vârstă 40 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sangerari intermenstruale
- 4sangerari intre menstruatii
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 7va rog sa-mi interpretati o ecografie
- 5problema spotting inainte de menstruatie
- 0sange dupa o saptamana de la menstruatie
- 1Sangerari vaginale intre menstuatii!
- 3sangerare dupa menstruatie
- 1Scurgere maronie intre menstruatii
- 0Sangerari intermenstruale
- 4Sangerare intre menstre
- 0Am ramas gravida ?
- 0Dureri abdominale, Menstruatie
- 0Sangerari anormale-dupa 20 de zile de la menstruatie
- 0Motive de îngrijorare?
- 1Sangerare in afara perioadei de ciclu
- 0Poate ramane insarcinata daca i-am bagat degetul cu sperma in vagin?
- 0Scurgeri maronii
- 1Spotting si sangerari in timpul ovulatiei
- 1Spotting intre menstruatii, ce poate fi?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: