Sangerare menstruala de 18 zile

Buna ziua de 18 zile nu mi se opreste sangerarea menstruala, mentinoz ca initial mi a venit menstruatia cu 5 zile mai devreme prin o pata de culoare maronie. Nu mi.am facut griji pt ca deobicei la mine in prima zi asa apare.chiar in acea zi am inceput sa iau anticonceptionale prescrise de medic caci mi sa spus sa incep prima pastila in prima zi de menstruatie dar apoi timp de 7 am sangerat doar cat sa ma patez si culoarea tot maronie a ramas. Deabea in cea dea 12 zi a inceput sa capete culoare normala dar tot nu are flux constant si nici catitatea obisnuita.
Asadar sa imi fac probleme sau se datoreaza anticonceptionalelor ?
Am fost diagnosticata si cu HPV cu 2 saptamani inainte si am urmat un tratament pe baza de creme sa aibe si ele vreo influenta?
Asadar sa imi fac probleme sau se datoreaza anticonceptionalelor ?
Am fost diagnosticata si cu HPV cu 2 saptamani inainte si am urmat un tratament pe baza de creme sa aibe si ele vreo influenta?
1 comentarii

Această sângerare prelungită este de la anticoncepţionale. Dacă înţeleg bine, mai sunt 3 pilule din folie de luat. Luaţi-le şi pe acelea, apoi nu mai începeţi folie nouă.
Pe viitor, este bine să evitaţi să luaţi medicamente, în special hormonale, fără avizul medicului de familie.
Pe viitor, este bine să evitaţi să luaţi medicamente, în special hormonale, fără avizul medicului de familie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31clorocalcin si vitamina k
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 4Menstruatie prelungita cu dureri dimineata si seara
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 3ciclu fara oprire
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 1menstra indelungata
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 0Colonoscopie si menstruatie?
- 0Menstruatie prelungita
- 0Menstruatie care nu se mai opreste
- 0Simptome inainte de menstruatie
- 0Grabirea mentruatiei cu vreo 10 zile
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: