ciclu cu dureri groaznice! HELP

18-02-2008
dollly
Nu este medic/terapeut
dollly
am 19 ani si de mai mult de un an de zile chiar 2 cred, nu mai stiu exact, can imi vine ciclu am dureri cumplite de burta si am greturi, asta se intampla dak nu iau pastile de dimineata.daca iau pastile, Ibuprofen sau nurofen iau de obicei, nu ma doare si nam greturi dar dak apuca sa ma ia durerea e cumplit, luna asta am crezut ca mor...va rog lamuriti-ma !ce am ???e grav?
4 comentarii
0
18-02-2008, ora 00:00
dollly
Nu este medic/terapeut
dollly
va multumesc ca mi-ati raspuns asa de repede, da am avut raceli de burta la ovare cred, nu am fost la ginecolog ptk mi-e rusine si n-am cu cine sa ma duc dar am intrebat farmacista si mi-a dat ea niste antibiotice si at mi-a trecut dar mi-e teama sa nu am probleme mai mari sa nu fac vreo boala...
0
dollly
Nu este medic/terapeut
dollly
va multumesc din suflet de sfat si sper ca in viitorul apropiat sa=mi fac curaj sa ma duc dar sincer nu cred ca o voi face...!Va multumesc !!!
0
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
pai... de ce sa nu te duci? eu am 16 ani si tot am fost pentru reglarea menstruatiei. Nu e bine sa stai asa mai ales gandeste-te ca poate fi ceva grav.Nu vreau sa te sperii, dar am o prietena care patea la fel si cand a ajuns la medic avea un chist de vreo 7 cm. Nu cred ca ti-ar placea sa aflii asta. Sincer iti zic. Sanatatea ta e mult mai importanta decat rusinea. Ai grija de tine si bafta
0
21-02-2008, ora 00:00
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
scuze. m-ai intrebat ce a [patit prietena mea... si nu ti-am raspuns prea rapid. Pai, din nefericire ea a fost nevoita sa faca operatie pt eliminarea acelui chist. Sincer te sfatuiesc sa lasi rusinea la o parte si sa te duci la ginecolog. Daca chiar esti asa de rusinoasa, cauta un ginecolog femeie, poate vei fi mai deschisa in fata unei femei. Crede-ma ca din experienta proprie stiu ca nu te va lua la rost...te va ajuta. E bine sa tratezi din timp. Nu-ti doresc sa patesti ca prietena mea... odata si-odata trebuie sa te duci la ginecolog. Am mai vazut la subiectele postate de tine ca ai viata sexuala. Cu atat mai mult ar trebui sa mergi la un medic. Controalele sunt obligatorii dupa inceperea vietii sexuale. Cred ca sanatatea e mult mai importanta decat orice fel de rusine. Du-te acum la medic, inainte sa fie prea tarziu. te pup... dak vrei sa mai stam de vb -. Ai grija ce vei face
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • De ce apar durerile menstruale?
  • Care este cauza de apariție a crampelor menstruale?
  •